ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο 6χρονος ξύπνησε από το κώμα μετά το ατύχημα με καρτ στην Πάτρα

Ο αγώνας καρτ στην Πάτρα | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο αγώνας καρτ στην Πάτρα | 19 Σεπτεμβρίου 2021 PRINT SCREEN ERT

Μετά τον μαραθώνιο της αποσωλήνωσής του απόγευμα της Πέμπτης, ο 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, σκορπίζοντας χαμόγελα και συγκίνηση στους οικείους του. Βούρκωσε όταν είδε τις ζωγραφιές των συμμαθητών του, όπως αναφέρει το News247.gr.

Μαχητής αποδείχθηκε ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνα Καρτ στην Πάτρα με τα τελευταία νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας του να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα, σύμφωνα με το News247.gr.

Μετά από τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη, ο οποίος πλέον αναπνέει μόνος του, ενώ όπως αναφέρει το thebest.gr, το απόγευμα άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του. Ωστόσο, δεν μίλησε λόγω της βαθιάς καταστολής στην οποία ήταν επί τέσσερις μέρες.

Μόλις ο μικρός Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

Η μαραθώνια διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού μετά από ένα τετραήμερο βαθιάς καταστολής, ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 18:15 το απόγευμα όταν το παιδί ξύπνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ