ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Μπεκατώρου: "Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους που δεν μίλησα"

Μπεκατώρου: "Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους που δεν μίλησα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, έδωσε η Σοφία Μπεκατώρου μετά την καταγγελία της για βιασμό από μέλος της ΕΙΟ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας για τις καταγγελίες από την Σοφία Μπεκατώρου για βιασμό της από παράγοντα της ΕΙΟ προκάλεσε πολλές απορίες σε όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Αντιθέτως για όσους γνωρίζουν ήταν αναμενόμενη και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο τη σχολίασε η σπουδαία Ολυμπιονίκης. Με δηλώσεις της στο OPEN η Σοφία Μπεκατώρου τόνισε: "Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δεν μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατ' αυτό τον τρόπο μετά από μια τόσο σοβαρή καταγγελία.

Στο άλλο που θα σου απαντούσα, είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να εκφράσω... Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά, πολύ ενθαρρυντικά. Και εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και ότι θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο".


TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ