ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Media Day Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: "Στόχος οι εγχώριοι τίτλοι και να πρωταγωνιστήσουμε στην Ευρώπη"

Στιγμιότυπο από τη Media Day του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Στιγμιότυπο από τη Media Day του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/09) η Media Day του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/09) πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ η Media Day του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ομαδικών τμημάτων του συλλόγου. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με τη winmasters για 3η συνεχή σεζόν.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του ερασιτέχνη, Δημήτρης Νάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: "Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες συναντήσεις. Όλοι γνωρίζουν τις συνθήκες και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα που έγιναν ισότιμα, όπως και ένα ευρωπαϊκό".

Από την πλευρά του ο Θωμάς Τζόκας, CEO της Winmasters, τόνισε: "Αποτελεί μεγάλη τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σε μεγάλους προπονητές και αθλητές, να τους συγχαρώ για τις διακρίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Winmasters στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, είμαστε μεγάλοι χορηγοί του Ολυμπιακού, είναι στρατηγική συνεργασία, εφαλτήριο για την παρουσία μας στην αγορά. Θέλω να ευχηθώ επιτυχίες τίτλους και πάνω από όλα υγεία. Ελπίζω το 2022 να μας βρει με γεμάτα γήπεδα".

Ο Κώστας Στιβαχτης (βόλεϊ ανδρών) δήλωσε: "Χαίρομαι που είμαι πάλι εδώ, εύχομαι σε όλους υγεία. Είδαμε πόσο δύσκολα ήταν αυτά τα δύο χρόνια. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε στην Ευρώπη"

Ο Κώστας Μουρίκης (πόλο ανδρών) είπε πως "στόχος μας είναι η ομάδα να διεκδικήσει όλα τα τρόπαια που μπορεί να κατακτήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Η Ελευθερία Πλευρίτου (πόλο γυναικών) ανέφερε: "Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει με υγεία. Στόχος μας και εμάς είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Η Εβίνα Σταμάτη (μπάσκετ γυναικών) επεσήμανε: "Έχουμε περάστε δύσκολα τα τελευταία χρόνια, .οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, να κατακτά κύπελλα και πρωταθλήματα να πάρουμε το νταμπλ και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη".

Τέλος, ο Πέτρος Κανδύλας (χάντμπολ) ανέφερε: "Ελπίζω να ζήσουμε διαφορετική χρόνια σε σχέση με τις άλλες δύο. Ξεκινήσαμε ήδη τη σεζόν με κόσμο. Καλή επιτυχία και να κερδίσουμε πολλά τρόπαια".

Παράλληλα, η winmasters βράβευσε τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας τα σπουδαία επιτεύγματα τους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο το 2021.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ HANDBALL PREMIER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ