ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τον γιο του Προκόπη Παυλόπουλου το ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Παρασκευής (8/6) είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ανάμεσα στα ονόματα του ψηφοδελτίου συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Βασίλη Παυλόπουλου, γιου του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ημέρα εκλογών είναι η Παρασκευή 8 Ιουνίου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Μία ημέρα στην οποία ο Ερασιτέχνης αναμένεται να αλλάξει εποχή αφού θα περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ζητούμενο για να διεξαχθούν οι εκλογές είναι στη Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 να υπάρξει απαρτία (δηλαδή πάνω από το 50%) των ταμειακώς εντάξει μελών του συλλόγου.

Γι' αυτό το λόγο ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση ώστε να παρευρεθούν όλα τα μέλη στην πρώτη Γενική Συνέλευση, ενώ εκείνα που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής μόνο δύο ετών (120 ευρώ).

Η πλήρης λίστα των μελών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Σίγουρα, όμως τέσσερα από τα μέλη είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Στέφανος Αυγουλέας, ο Βασίλης Παυλόπουλος και ο Αλέξανδρος Έλληνας. Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι εκείνος που ηγείται του ψηφοδελτίου έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Ο Βασίλης Παυλόπουλος είναι γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Είναι 39 χρονών και σπούδασε στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Aix en Provence και στη συνέχεια στη Νοµική Σχολή του Πανεπιστηµίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει διατελέσει και πάλι μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, επί θητείας Μιχάλη Κίτσιου.

Ο Στέφανος Αυγουλέας υπήρξε και εκείνος παράγοντας στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και ήταν από τα πρόσωπα - κλειδιά στην περσινή προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο τέταρτος "σίγουρος" του ψηφοδελτίου είναι ο Αλέξανδρος Έλληνας. Ο γνωστός επιχειρηματίας στο παρελθόν είχε αναμειχθεί με το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Το βασικό ζητούμενο για τις εκλογές της Παρασκευής είναι να επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία ώστε αυτές να διεξαχθούν κανονικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό, αφού τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη κινητικότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

Χαρακτηριστικό της ζέσης που επικρατεί για την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι ότι αρκετοί από τους παλιούς παράγοντες του συλλόγου έχουν ταχθεί στο πλευρό του. Έναν τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος έχει επισημάνει την πρόθεσή του να συνεισφέρει με όποιον τρόπο μπορεί, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η κίνηση του Βλάση Σταθοκωστόπουλου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος από το 2008 - όταν και αποχώρησε από το τμήμα βόλεϊ - έχει αποσυρθεί από το Παναθηναϊκό προσκήνιο και δεν έχει εμφανιστεί σε καμία Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να παραστεί το απόγευμα της Παρασκευής στο "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Όλα τα παραπάνω περιέγραψε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα σε μερικές λέξεις: "Σας είπα δεν περισσεύει κανένας. Ο Παναθηναϊκός είναι σε τέτοιο σημείο που κάθε ευρώ μετράει, κάθε ιδέα μετράει. Κάθε ώρα που μπορεί να διαθέσει ένας Παναθηναϊκός και αυτή μετράει. Ξαναλέω, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι ανά την Ελλάδα που είναι Παναθηναϊκοί και εκτός Ελλάδος, που έχουν εκφράσει τη διάθεση να βοηθήσουν, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν εκφράσει ακόμα αλλά είμαι βέβαιος πως όλοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια. Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που είτε εμφανώς, είτε αφανώς βοηθάνε τον Ερασιτέχνη, θέλω να πιστεύω ότι αυτό το γκρουπ θα μεγαλώσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ