ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με άτομα εμπιστοσύνης θα στελεχώσει τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Με άτομα εμπιστοσύνης θα στελεχώσει τον Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει έτοιμο το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε αυτό θα έχουν σημαίνοντα ρόλο άνθρωποι που χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Την ερχόμενη Παρασκευή (08/06) αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Τουλάχιστον, αυτή είναι η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για να αναλάβει την προεδρία του Συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ επιθυμεί να ολοκληρωθεί η αλλαγή σελίδας άμεσα, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Το ψηφοδέλτιο έχει κλειδώσει και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελείται από δώδεκα άτομα. Ανάμεσα στα οποία είναι φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος και αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα έντεκα μέλη του αποτελούν όλα άτομα εμπιστοσύνης του και με τον ίδιο τρόπο θα στελεχωθούν και τα τμήματα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των τμημάτων βόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει τόσο το βόλεϊ ανδρών όσο και των γυναικών είναι γνώστης του χώρου με σειρά ετών προσφοράς στο σύλλογο από διάφορες θέσεις. Αυτή θα είναι και η λογική πάνω στην οποία θα κινηθούν όλες οι επιλογές, αφού έχουν επιλεχθεί άτομα που γνωρίζουν το χώρο και κυρίως τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα βασικός στόχος είναι να μπει μία τάξη. Εκείνο που κυριαρχεί στην ατζέντα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η ρύθμιση των χρεών που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει να "ανασάνει" ο Ερασιτέχνης. Αποστολή φυσικά εξαιρετικά δύσκολη, μιας και λίστα όσων χρωστάει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. μοιάζει ατελείωτη και ακόμα δεν έχουν κατατεθεί κάποιες προσφυγές από τις τελευταίες δύο σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ