ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βράβευση για το 6ο Lycabettus Run στα Sports Marketing Awards 2020

Bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events για το 6ο Lycabettus Run  στα Sports Marketing Awards 2020.
To bronze βραβείο του 6ου Lycabettus Run LYCABETTUS RUN

Bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events για το 6ο Lycabettus Run στα Sports Marketing Awards 2020.

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στις ενότητες “Best in Sports Marketing”, “Best Sports Events”, “Best Content for Sports” και “Best Sports Sponsorships”.

Το 6ο Lycabettus Run, η αγαπημένη και δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, απέσπασε το bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events, απέναντι σε πολλές και σημαντικές υποψηφιότητες, καθώς φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών.

Bronze βραβείο στην κατηγορία “Running & Live Well” της ενότητας Best Sports Events για το 6ο Lycabettus Run  στα Sports Marketing Awards 2020.
Ο project manager της MYSPORTEVENT Δημήτρης Θώδης κατά την παραλαβή του βραβείου LYCABETTUS RUN

Η βράβευση αποτελεί μια σημαντική ηθική επιβράβευση στις προσπάθειες της οργανωτικής ομάδας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συμμετέχοντες αθλητές – δρομείς σε κάθε διοργάνωση. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το Lycabettus Run κάθε χρόνο σημειώνει νέο ρεκόρ συμμετοχών. Οι παροχές που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες, δύσκολά απαντώνται σε αντίστοιχες διοργανώσεις.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Lycabettus Run οφείλεται στην αμέριστη υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, καθώς εκτός του ότι αποτελεί σημείο αναφοράς της διοργάνωσης (Εκκίνηση – Τερματισμός – Λειτουργία γραμματείας παραλαβής), παρέχει το προσωπικό του και τους χώρους υποδομής στη διάθεσή της.

Επίσης η βράβευση αποτελεί μια συνέχεια της υποστήριξης που έλαβε η διοργάνωση με την μορφή αιγίδας από σημαντικούς θεσμικούς φορείς:

- ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού)

- Περιφέρεια Αττικής

- ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου)

Ραντεβού στις 28 Φεβρουαρίου 2021 για το 7th Lycabettus Run!!!!!

“Η Κορυφή της πόλης σε περιμένει”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ