ΕΛΛΑΔΑ

Κυριάκος: "Η Γεννηματά ήταν μαχήτρια και αλύγιστη ως την τελευταία στιγμή"

Παρουσια της Προεδρου του ΚΙΝΑΛ Φωφης Γεννηματα εγινε η πρωτη συνεδριαση της νεας επικοινωνιακης ομαδας του ΚΙΝΑΛ . Την θεση του παραιτηθεντος διευθυντου επικοινωνιας Στ Μαλελη  ανελαβε ο υποψηφιος Βουλευτης ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονικης και πρ εκπροσωπος τυπου ΠΑΟΚ Κυριακος Κυρακου  Photo ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Παρουσια της Προεδρου του ΚΙΝΑΛ Φωφης Γεννηματα εγινε η πρωτη συνεδριαση της νεας επικοινωνιακης ομαδας του ΚΙΝΑΛ . Την θεση του παραιτηθεντος διευθυντου επικοινωνιας Στ Μαλελη ανελαβε ο υποψηφιος Βουλευτης ΚΙΝΑΛ Θεσσαλονικης και πρ εκπροσωπος τυπου ΠΑΟΚ Κυριακος Κυρακου Photo ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτηση του εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας (25/10) η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό μετά τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της την Κυριακή το βράδυ.

Όπως ήταν φυσιολογικό η είδηση του θανάτου της έχει σκορπίσει τη θλίψη. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της και χαρακτήρισε την Φώφη Γεννηματά ως μία μαχήτρια.

"Είναι τεράστιο το σοκ της απώλειας της Φώφης Γεννηματά. Ένας άνθρωπος που σκέπαζε με το επιβλητικό της χαμόγελο κάθε μάχη, κάθε δυσκολία, κάθε φαινομενικά αδιέξοδο. Μαχήτρια και αλύγιστη ως την τελευταία στιγμή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ