ΙΠΠΑΣΙΑ

Κυπελλούχοι Ελλάδας οι Παπαγεωργίου, Θωμαίδου, Πασχαλίδης και Ορφανού

Κυπελλούχοι Ελλάδας οι Παπαγεωργίου, Θωμαίδου, Πασχαλίδης και Ορφανού
PHOTOBIT

Με την ανάδειξη των τεσσάρων Κυπελλούχων Ελλάδας και παρά την αφόρητη ζέστη ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας το Κύπελλο στην Υπερπήδηση Εμποδίων. Κυπελλούχοι οι Παπαγεωργίου, Θωμαίδου, Πασχαλίδης και Ορφανού.

Με την ανάδειξη των τεσσάρων Κυπελλούχων Ελλάδας και παρά την αφόρητη ζέστη ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες στη Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας το Κύπελλο στην Υπερπήδηση Εμποδίων.

Τρεις αμαζόνες και ένας ιππέας πήραν τους τίτλους των Κυπελλούχων στις τέσσερις κατηγορίες. Στην μεγαλύτερη Κατηγορία Α ύψους 1.40μ. η Άννα Παπαγεωργίου, 2η Πρωταθλήτρια Ενηλίκων 2017, του ΙΟΚΑΛSG μαζί με τον LC Waikiki Akino ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια, η οποία με 1 βαθμό ποινής στους δύο γύρους κέρδισε την 1η θέση σε σύνολο 24 ιππέων. Στην 2η θέση ήταν ο Πάρις Κουτσογιάννης του ΙΟΒΟΠ με τον Joli Coeur με 4 βαθμούς και στην 3η θέση επίσης με 4 βαθμούς η Σελήνη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με την Brandy Sugar.

Στην κατηγορία Β ύψους 1.30μ. Κυπελλούχος αναδείχθηκε η Ελένη Θωμαίδου με τον Comeet, μετά από αγώνα διαβάθμισης μεταξύ τεσσάρων αθλητών, που είχαν 0 βαθμούς μετά τους 2 γύρους. Η αμαζόνα του ΑΟΙΒ είχε στο μπαράζ άπταιστη διαδρομή και τον καλύτερο χρόνο 39,25. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Λασκαρίδη του ΕΙΟ με την Concordia 38 με 0 βαθμούς και χρόνο 40,73 στο μπαράζ και τρίτη ήταν η Μαρία Παπουρδάνου του ΕΙΟ με τον Voyou de Grece με επίσης 0 βαθμούς και χρόνο 40,91.

Στην κατηγορία Γ ύψους 1.20μ. τρεις αθλητές ισοβάθμησαν στην 1η θέση με 0 βαθμούς μετά τους δύο γύρους. Καλύτερος στο μπαράζ με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή και Κυπελλούχος ήταν ο Δημήτρης Πασχαλίδης με την Zurosa του ΙΟΘΕΡ. Δεύτερη ήταν η φετινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Αθηνά Ζολώτα Γιάρα του ΙΟΒΟΠ με τον Stamiro 2 με 4 βαθμούς στο μπαράζ και τρίτος ήταν ο Λεωνίδας Παλέγδας του ΙΟΠΙ με την Chacceline 2 που αποσύρθηκε στο μπαράζ.

Τέλος στην Κατηγορία Ε ύψους 1.10μ. με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή στους δύο γύρους τον τίτλο της Κυπελλούχου πήρε η Χριστίνα Ορφανού του ΙΟΚΑΛSG με τον Lord Sonador. Δεύτερη ήταν η Παναγιώτα Μαυράκη του ΑΙΟΒ με την Cohiba 0012 με 4 βαθμούς και τρίτος ο Λάμπρος Γκουνέλας με την Cartogolda του ΙΟΘ με επίσης 4 βαθμούς.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ