ΕΛΛΑΔΑ

Η Seneca Medical Group εξήγησε στο SPORT24 τις αιτίες της τριχόπτωσης και πρότεινε την μόνιμη λύση

Η Seneca Medical Group εξήγησε στο SPORT24 τις αιτίες της τριχόπτωσης και πρότεινε την μόνιμη λύση

Όλα τα ερωτήματα, όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος σχετικά με την τριχόπτωση και την μεταμόσχευση μαλλιών, τις έκανε το SPORT24 στην επίσκεψή του στην Seneca Medical Group στη Θεσσαλονίκη. Κι εδώ θα πάρετε όλες τις απαντήσεις.

Το ταξίδι της πολυμελούς ομάδας του SPORT24 στη Θεσσαλονίκη, για την παρακολούθηση του Game 1 των NBA Finals 2022 με 30 αναγνώστες και το plus-one τους, είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εποικοδομητικές συναντήσεις και μια επίσκεψη στην οποία η ομάδα της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας πήρε τις απαντήσεις που ήθελε για το πάντα επίκαιρο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Παντελής Βλαχόπουλος και Αλέξανδρος Τρίγκας δεν το αντιμετωπίζουν, γι' αυτό και άφησαν τους ειδικούς της Seneca Medical Group να ασχοληθούν με τους πρώην... μαλλιάδες και νυν... ξεσκέπαστους Σπύρο Καβαλιεράτο - Χάρη Σταύρου. Ο Γιώργος Κοτταρίδης, CEO της Seneca Medical Group είχε την απαιτούμενη υπομονή και φυσικά τις γνώσεις για να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχε ήδη θέσει το κοινό, για τις αιτίες της τριχόπτωσης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά και για περιφερειακά ζητήματα όπως την εμφύτευση στα γένια για όσους τα θέλουν περισσότερο πυκνά.

Πως καθυστερούμε την τριχτόπτωση και πόσο εφικτό είναι να την σταματήσουμε;

Σε πόσο καιρό θα δει κάποιος τα πρώτα αποτελέσματα;

Ποιες είναι οι θεραπείες που επιλέγονται πιο συχνά;

Μπορεί η τριχόπτωση να είναι θέμα εποχής ή αυτό είναι απλώς ένας μύθος;

Φταίνε το καπέλο ή το κράνος για την απώλεια μαλλιών;

Ποιοι είναι οι παράγοντες που επισπεύδουν την τριχόπτωση;

Μία μεταμόσχευση κρατάει για πάντα ή χρειάζεται κάποια... συντήρηση;

Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, ήταν τα ερωτήματα στα οποία απάντησε ο ευγενικός, χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει Γιώργος Κοτταρίδης. Καθίσαμε για αρκετή ώρα στο γραφείο του, είδαμε από πολύ κοντά όλη τη διαδικασία μίας μεταμόσχευσης, μάθαμε στοιχεία και λεπτομέρειες που ποτέ δεν θα περνούσαν από το μυαλό μας σχετικά με ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και πολλές δεκαετίες άνδρες και γυναίκες, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους ειδικούς. Και η Seneca Medical Group είναι ξεκάθαρα ο κορυφαίος προορισμός γι' αυτόν που θέλει να αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά του.

Ρωτήστε τον Σπύρο Καβαλιεράτο και τον Χάρη Σταύρου αν πείστηκαν. Ρωτήστε τους αν σκοπεύουν να εμφανιστούν στο EuroBasket 2022 με χωρίστρα.

Θα καταλάβετε...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ