ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Ο Ζούμα θα περάσει από δίκη για βιαιοπραγία κατά της γάτας του στις 24 Μαΐου

Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ
Ο Κουρτ Ζουμά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ © 2021 STEVE LUCIANO / AP IMAGES

Το δικαστήριο που θα εκδικάσει την υπόθεση του Κουρτ Ζούμα, ανακοίνωσε ότι η δικάσιμος ορίστηκε για τις 24 Μαΐου. Πρόκειται για την υπόθεση που ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βιαιοπράγησε κατά της γάτας του, με τον αδερφό του να τον βιντεοσκοπεί και να το ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε δικαστικές περιπέτειες έχει μπλέξει ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Γουέστ Χαμ, Κουρτ Ζούμα, μετά το περιστατικό με τις βιαιοπραγίες κατά της γάτα του, καθώς ορίστηκε δικάσιμος εις βάρος του στις 24 Μαΐου, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Νησιού.

Σε καταγγελία εις βάρος του προχώρησε η RSPCA (Βασιλική κοινότητα για την παρεμπόδιση της βιαιοπραγίας των ζώων), η οποία έχει υπό την επίβλεψή της τις γάτες του Ζουμά, προκειμένου να προστατευθούν. Φυσικά η δίκη είναι και για τον αδερφό του Ζούμα, ο οποίος τον βιντεοσκοπούσε για όσα έκανε στη γάτα του.

Η δικάσιμος ορίστηκε έξι μέρες μετά τον τελικό του Europa League, στον οποίο μπορεί να δώσουν το "παρών" τα "σφυριά", αν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Άιντραχτ στον ημιτελικό.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ