SPORTS & GOSSIP

Φουρέιρα για Μποτία: "Τον ερωτεύτηκα πιο πολύ όταν είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι"

Φουρέιρα για Μποτία: "Τον ερωτεύτηκα πιο πολύ όταν είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι"
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε την πρώτη συναυλία της μετά την εγκυμοσύνη και σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στον Αλμπέρτο Μποτία, τονίζοντας πως αποτελεί έναν πατέρα πρότυπο.

Ξεχωριστό ήταν το Σάββατο για την Ελένη Φουρέιρα, αφού πραγματοποίησε την πρώτη συναυλία της ύστερα από τη γέννηση του παιδιού της. Μάλιστα, σε δηλώσεις της για την επιστροφή της, αναφέρθηκε και στον Αλμπέρτο Μποτία, τονίζοντας πως αποτελεί έναν πατέρα πρότυπο.

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη ως άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ.

Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Σήμερα είναι εδώ όλη η οικογένειά μου. Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ