ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ενημέρωση στα ενεργά μέλη για το μέλλον του συλλόγου

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Ενημέρωση στα ενεργά μέλη για το μέλλον του συλλόγου

Την ερχόμενη Δευτέρα (03/10) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει ενημέρωση στα ενεργά μέλη σχετικά με το μέλλον του συλλόγου στη Λέσχη της Μαρίνας Ζέας.

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό θα έχουν τα ενεργά μέλη του συλλόγου που θα παρευρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα (03/10) στην Λέσχη της Μαρίνας Ζέας.

Σε αυτήν η διοίκηση του συλλόγου πρόκειται να ενημερώσει όσους παρευρεθούν για τα επόμενα σχέδιά της μετά τα τελευταία τρία χρόνια της πανδημίας τα οποία επηρέασαν σημαντικά τον αθλητισμό στη χώρα μας και όχι μόνο.

Φυσικά, θα συζητηθεί και η πορεία των τμημάτων του συλλόγου από εδώ και μέρα με τη χρονιά στα περισσότερα τμήματα να αρχίζει το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του Σωματείου μας, ότι την Δευτέρα 3/10 στις 18:00, στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας θα πραγματοποιηθεί, ενημέρωση και συζήτηση με τα ενεργά μέλη της σεζόν 2022-2023, με θέμα το μέλλον του Ερασιτέχνη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ