ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Τραβούσαν βίντεο την ώρα που μαχαίρωναν τον 19χρονο

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ένας από τους δράστες τραβούσε βίντεο την ώρα που μαχαίρωναν τον 19χρονο σύμφωνα με κατάθεση. Τι ανέφεραν στις καταθέσεις τους.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας από τους κατηγορούμενους τραβούσε βίντεο τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και της παρέας του. "Υπάρχει μία κατάθεση ενός ανθρώπου, ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες και απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Άλκη", αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας από τους κατηγορούμενους στην κατάθεσή του αναφέρει ότι "μετά την επίθεση, κάποιοι από τους δήλωναν ευχαριστημένοι που πήραν μέρος στην επίθεση και έλεγαν ότι κατάφεραν τον σκοπό τους και ήταν σε καλή κατάσταση".

Σημειώνεται πως στη δημοσιότητα ήρθε και πλάνο από επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε οπαδούς του Άρη από το 2019, στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, με εμπλοκή δύο εκ των συλληφθέντων, που επιβεβαιώνει πως υπήρχε προμελετημένο σχέδιο δράσης.

Στην επίθεση αυτή εμπλέκονταν ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής, οδηγός του ενός οχήματος στη δολοφονία του Άλκη, και ο νεαρός που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σημειώνεται μάλιστα, πως σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ομολογούν οι συγκατηγορούμενοι, το προηγούμενο διάστημα έγινε επεισόδιο μεταξύ οπαδών στο Ωραιόκαστρο και αμέσως μετά φαίνεται ότι ο 23χρονος συλληφθείς, οργάνωσε αυτή την καταδρομική τυφλή επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Άλκη.

ΠΗΓΗ: NEWS247

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ