VIRAL

Δήμαρχος δάγκωσε και αλλοίωσε το χρυσό μετάλλιο Γιαπωνέζας Ολυμπιονίκη, θα της το αντικαταστήσει η ΔΟΕ

Δήμαρχος δάγκωσε και αλλοίωσε το χρυσό μετάλλιο Γιαπωνέζας Ολυμπιονίκη, θα της το αντικαταστήσει η ΔΟΕ
2021 AP PHOTO/JAE C. HON

Δήμαρχος δάγκωσε χρυσό μετάλλιο και ναι, αυτό συνιστά είδηση καθώς το "τραυμάτισε" με αποτέλεσμα η ΔΟΕ να αναλάβει την αντικατάστασή του για λογαριασμό της αθλήτριας του softball, Μίου Γκότο.

Αυτό που συνέβη στην επιστροφή της Μίου Γκότο στη γενέτειρά της, δεν έχει προηγούμενο! Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο softball δέχθηκε μια ζεστή υποδοχή στην πόλη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, ωστόσο ο δήμαρχος ήταν... υπερβολικά χαρούμενος με αποτέλεσμα να της αρπάξει το μετάλλιο, να το δαγκώσει και να του κάνει ζημιά που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και συγκέντρωσε επτά χιλιάδες υπογραφές εναντίον του.

Ο 72χρονος Τακάσι Καβαμούρα αγνόησε τους περιορισμούς για τον Covid-19, κατέβασε την μάσκα του και δάγκωσε το χρυσό μετάλλιο, με την ΔΟΕ να επεμβαίνει και να ενημερώνει πως θα αντικαταστήσει με δικά της έξοδα το παράσημο της Γιαπωνέζας αθλήτριας που παρακολουθούσε αποσβολωμένη τον χαρούμενο Δήμαρχο να πανηγυρίζει τη νίκη της Ιαπωνίας επί των ΗΠΑ. "Ξέχασα τη θέση μου, ως Δήμαρχος της Ναγκόγια και ενήργησα με εντελώς ακατάλληλο τρόπο" ήταν τα λόγια του Καβαμούρα.

TAGS VIRAL ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ