ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Άλκης Καμπανός: "Άκουγα κραυγές πόνου", σοκάρει η κατάθεση του νεαρού που κατάφερε να διαφύγει

Άλκης Καμπανός: "Άκουγα κραυγές πόνου", σοκάρει η κατάθεση του νεαρού που κατάφερε να διαφύγει
INTIME

Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του Άλκη Καμπανού πώς κατάφερε να γλιτώσει. "Αυτοί που μας επιτέθηκαν ήθελαν να βρουν Αρειανούς για να τους σκοτώσουν", αναφέρει το NEWS24/7.

Με την κατάθεση ενός νεαρού ατόμου που βρισκόταν στην παρέα του Άλκη Καμπανού τη στιγμή της επίθεσης και αδερφού του συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 οπαδών του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του 19χρονου.

Πρόκειται για τον δίδυμο αδερφό του 20χρονου που τραυματίστηκε από την επίθεση, ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει, συγκλονίζοντας κατά την περιγραφή του συμβάντος:

“Μαζευτήκαμε και πήγαμε στην πολυκατοικία, στα σκαλάκια. Ξαφνικά, ήρθαν περίπου 10 άτομα και μας ρώτησαν τι ομάδα είμαστε. Ένα άτομο ρώτησε. Απάντησα “Άρης “. Εμφανίστηκαν κατευθείαν μπροστά μας και όρμησαν κατά πάνω μας. Αιφνιδιάστηκα! Κατάλαβα τι πάει να γίνει…", είπε αρχικά σύμφωνα με το GRTimes, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος γλίτωσε:

"Είχα ένα πεζούλι αριστερά, πήδηξα και κατέβηκα την οδό Πλαστήρα. Μετά έστριψα στην οδό Παπαναστασίου. Πήγα όσο πιο μακριά γίνεται για να είμαι ασφαλής. Δεν είδα αντικείμενα. Μόνο ένα κράνος που κρατούσε ένας στο χέρι. Όλοι ήταν μαυροφορεμένοι, με μάσκες. Μόνο μάτια έβλεπα. Σκέφτηκα ενστικτωδώς να φύγω, να γλιτώσω.

Σταμάτησα σε ένα μαγαζί. Πέντε δευτερόλεπτα αργότερα, λόγω των κραυγών πόνου και της λέξης “βοήθεια” που άκουγα, κάλεσα ασθενοφόρο. Φεύγοντας, είδα ένα- δύο άτομα, έξω από τα οχήματα που ήταν σταματημένα το ένα πίσω από το άλλο. Αυτοί νομίζω ότι πήγαιναν προς τα εκεί. Το τρίτο αμάξι δεν το είδαμε ποτέ", κατέθεσε ο μάρτυρας.

"Μετά από λίγα λεπτά ήρθε η αστυνομία και μάζευε κόσμο- υπόπτους. Μετά είδα τους δράστες να μπαίνουν μέσα στα αμάξια και να φεύγουν”, επισήμανε ο 20χρονος και συμπλήρωσε: “Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις εκείνη την ώρα. Είχε και αλλά άτομα που βγήκαν από τα μαγαζιά για να βοηθήσουν.

Μετά είδα τον αδελφό μου. Ήταν χτυπημένος. Είδα και τον άλλο φίλο που διέφυγε. Μετά πήγα στην αστυνομία για κατάθεση.

Από το συμβάν μου έμειναν εικόνες. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είδα μαχαίρι. Δεν μπόρεσα να αναγνωρίσω κάποιον από τους κατηγορούμενος Ένα χάος επικρατούσε. Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε ο Άλκης εκεί στα σκαλιά… Δεν ξέρω πως γλίτωσα. Λειτούργησα ενστικτωδώς”.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο μάρτυρας είπε: “Αυτοί που μας επιτέθηκαν ήθελαν να βρουν Αρειανούς για να τους σκοτώσουν”.

Πηγή: NEWS24/7

TAGS ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ