ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

VW επαγγελματικά με υγραέριο και επιδότηση

VW επαγγελματικά με υγραέριο και επιδότηση

Νέα συνεργασία της Kosmocar με τη ΔΕΠΑ, στο πλαίσιο της οποίας επιδοτείται η αγορά συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων με τεχνολογία φυσικού αερίου που φέρουν την υπογραφή «by Fisikon», διαμορφώνοντας μια εξαιρετική πρόταση για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Διευρύνει τις συνεργασίες της η εισαγωγική εταιρεία των VW, Kosmocar A.E. Μετά τη συνεργασία με τη ΔΕΠΑ που αφορούσε επιδότηση τιμής για αγορά του μικρού up! με φυσικό αέριο, τώρα η συνεργασία επεκτείνεται και για τα επαγγελματικά της, eco load up!, Caddy Van TGI, καθώς και για το επιβατικό Caddy Kombi TGI που όλα κινούνται με φυσικό αέριο.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, επιδοτείται η αγορά συγκεκριμένου αριθμού αυτοκινήτων με τεχνολογία φυσικού αερίου που φέρουν την υπογραφή «by Fisikon», διαμορφώνοντας μια εξαιρετική πρόταση για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Το eco load up! by Fisikon με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG απαιτεί μόλις 2,61€ για κάθε 100 χιλιόμετρα (μικτή χρήση). Σε σύγκριση με την βενζινοκίνητη έκδοση του load up! 1.0lt -75hp που καταναλώνει 4,4 λίτρα/ 100χλμ., το όφελος για έναν επαγγελματία που διανύει σε ετήσια βάση περίπου 20.000 χλμ., είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα:

Έκδοση

Μέση Κατανάλωση

Τιμή καυσίμου

Χιλιόμετρα / Έτος

Ετήσιο κόστος

Ετήσιο όφελος

load up! 1.0 75ps

4,4 λίτρα/ 100χλμ.

1,45€ / λίτρο

20.000

1.276 €


eco load up! by Fisikon

2,9κιλά / 100χλμ.

0,88€ / κιλό

20.000

510€

-766€

Πολύ σημαντικό είναι και το όφελος του επαγγελματία σε περίπτωση επιλογής του Caddy Van TGI by Fisikon, καθώς, συγκρινόμενο με την πετρελαιοκίνητη έκδοση του Caddy Van, το όφελος ξεπερνά τα 400€ σε ετήσια βάση.

VW επαγγελματικά με υγραέριο και επιδότηση

Ήδη στην Αττική λειτουργούν 5 σημεία ανεφοδιασμού φυσικού αερίου, ενώ σύντομα θα λειτουργήσουν ακόμα τρία (Κορωπί, Ηλιούπολη και μέχρι τέλος του χρόνου και στον Ασπρόπυργο). Δύο πρατήρια λειτουργούν ήδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ 3 ακόμα πρατήρια βρίσκονται σε λειτουργία στην Λάρισα, τον Βόλο και την Λαμία…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ