ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βραβεύτηκε από τη Renault η ελληνική εισαγωγική εταιρεία

Βραβεύτηκε από τη Renault η ελληνική εισαγωγική εταιρεία

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση γνώρισε η TEOREN MOTORS Β. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault & Dacia στην Ελλάδα.

Μετά την πρώτη της βράβευση το 2015 στο πλαίσιο του P.A.R.I.S. Challenge 2014, η εταιρεία βραβεύτηκε για 2η φορά από το GROUPE RENAULT για την εξαιρετική της πορεία το 2017, σε επίπεδο πωλήσεων και υπηρεσιών After Sales.

Η βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι η TEOREN MOTORS είναι μία από τις μόλις έντεκα εταιρείες που βραβεύτηκαν, ανάμεσα σε 78 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο Musée de l’Homme, όπου εκτός από την ηγετική ομάδα του Groupe Renault, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Αλέν Προστ.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν για την TEOREN MOTORS, η αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Ντένη Θεοχαράκη, ο εμπορικός διευθυντής Βασίλης Ευθυμιάδης, καθώς και ο διευθυντής πωλήσεων Γιώργος Σταμέλος.

Αυτή η σημαντικότατη διάκριση για την TEOREN MOTORS, είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων κινήσεων, της οργανωτικής αναδιάρθρωσης και της επένδυσης που πραγματοποίησε η εταιρεία σε όλους τους τομείς και εντάσσονται στο πλαίσιο των προσπαθειών της, ώστε οι Renault και Dacia να συνεχίσουν τη σταθερά ανοδική τους πορεία στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ