ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βουτιά 30 μέτρων κάνει το Defender στην ταινία του James Bond

Βουτιά 30 μέτρων κάνει το Defender στην ταινία του James Bond

Η νέα ταινία του James Bond, No Time To Die, πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020 και ανυπομονούμε να δούμε τι εντυπωσιακά εφέ θα έχει και πόσο ακραίες καταστάσεις θα διαδραματιστούν.

Πάντως, εκείνο που δεν θα αποκλίνει από την πραγματικότητα, θα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν στην ταινία, το νέο Land Rover Defender.

Μια ζωή, φτιαγμένο για τα δύσκολα και ίσως τα ακατόρθωτα, το Defender διαχρονικά αποτελεί την επιτομή της αντοχής, ικανό να ανταπεξέρχεται των αντιξοοτήτων που συναντά.

Στη νέα ταινία του James Bond, το Defender, βαμμένο σε Santorini Black χρώμα, εμπνευσμένο από το ηφαιστειογενές έδαφος, αποδεικνύει μέρος των δυνατοτήτων του, στις οποίες περιλαμβάνονται από εναέριες... πτήσεις 30 μέτρων, μέχρι και τούμπες.

Το Defender, φτιαγμένο σε μονοκόκ αμάξωμα, έχει μοναδική αρχιτεκτονική, ισχυρή και πιο ανθεκτική. Με τα μεγαλύτερα ελαστικά που υπάρχουν σε Land Rover, 815 χλστ., απορροφά κραδασμούς, προστατεύει την ακεραιότητα του πλαισίου και αυξάνονει την άνεση των επιβατών, ενώ με αυξημένο πάχος στα πλευρικά τοιχώματα μειώνει επίσης τον κίνδυνο διάτρησης.

Με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης All Wheel Drive, ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό (Electronic Active Differential), δυνατότητα να κινηθεί σε βάθος μέχρι 90 εκ., με ηλεκτρονική αερανάρτηση (Electronic Air Suspension) και 3D Περιμετρική Κάμερα που ενημερώνει για πόσο βαθιά είναι το νερό, το νέο Defender εφοδιάζεται με Low Traction Launch, Gradient Release Control και Hill Descent Control, για κίνηση σε κάθε έδαφος.

Το βασικό μοτέρ του μοντέλου, είναι ένας κινητήρας βενζίνης, twin-turbo, τετρακύλινδρος με 300hp, ενώ υπάρχει και ήπιο-υβριδικό μοντέλο που διαθέτει εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα twin-turbo, ισχύος 400 ίππων.

Δείτε το εντυπωσιακό video...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ