ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Vespa Elettrica

Vespa Elettrica

Στην έκθεση Μοτοσικλέτας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, ο όμιλος Piaggio εντυπωσίασε - όπως ήταν φυσικό- στην έδρα του.

Στην έκθεση Μοτοσικλέτας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, ο όμιλος Piaggio εντυπωσίασε - όπως ήταν φυσικό- στην έδρα του. Εκεί παρουσίασε τη φινετσάτη και κομψή Vespa Elettrica, που δεν είναι απλά ένα ηλεκτρικό σκούτερ, αλλά ένα σύγχρονο έργο τέχνης με τεχνολογική καρδιά. Vespa Elettrica σημαίνει εύκολη αλλά και φυσική οδήγηση.

Σημαίνει απόλυτη συνδεσιμότητα και απουσία θορύβου, εξατομίκευση και προσβασιμότητα, αξίες που άνηκαν πάντα στη φιλοσοφία της Vespa και τώρα βρίσκουν την πληρέστερη εφαρμογή τους.

Η καρδιά της Vespa Elettrica, μια μονάδα ισχύος ικανή να παρέχει συνεχή ισχύ 2kW και ανώτατη ισχύ 4kW, επιτυγχάνει ανώτερες επιδόσεις σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό σκούτερ 50cc, ειδικά σε ό,τι αφορά την επιτάχυνση, η οποία επωφελείται από την χαρακτηριστική εξαιρετική μετάδοση των ηλεκτρικών κινητήρων. Η Vespa Elettrica είναι πράγματι αθόρυβη, συμβάλλοντας στο να γίνουν οι πόλεις λιγότερο χαοτικές και περισσότερο βιώσιμες.

Η Vespa Elettrica εγγυάται αυτονομία 100 χλμ., και προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στην αυξανόμενη απαίτηση για καθαρή μετακίνηση, παρουσιάζεται επίσης στην έκδοση Χ, όπου, με την τοποθέτηση μιας γεννήτριας μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, διπλασιάζεται η αυτονομία. Η σύγχρονη μπαταρία ιόντων λιθίου δεν απαιτεί συντήρηση ή ειδικές προφυλάξεις.

Για τη φόρτιση αρκεί να χρησιμοποιηθεί το καλώδιο που βρίσκεται κάτω από τη σέλα και να συνδεθεί η πρίζα σε έναν κανονικό επιτοίχιο ηλεκτρικό ρευματοδότη ή σε έναν από τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης που εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα στα αστικά κέντρα. Ο απαιτούμενος χρόνος για την πλήρη φόρτιση είναι 4 ώρες.

Θα παραχθεί εξολοκλήρου στην Pontedera και από εκεί θα διανεμηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα στο 2018.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ