ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Suzuki SWIFT φιναλίστ του World Urban Car 2018

Το Suzuki SWIFT φιναλίστ του World Urban Car 2018

Το Suzuki Swift, είναι ένα από τα τρία μοντέλα που προκρίθηκαν στο top φιναλίστ για το 2018 στην κατηγορία World Urban Car. Τα άλλα δύο: Ford Fiesta και VW Polo.

Τα World Car Awards (WCA) είναι ο σημαντικότερος, ίσως, θεσμός βράβευσης στο χώρο του αυτοκινήτου, με κορωνίδα το ιδιαίτερα γνωστό βραβείο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (World Car of the Year), καθώς ψηφίζουν 82 επιφανείς δημοσιογράφοι αυτοκινήτων από 24 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η κατηγορία World Urban Car προστέθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, όπου το Suzuki Ignis κατατάχθηκε στο top 3. Μετά και την φετινή επιτυχία του Swift, η Suzuki είναι η μοναδική εταιρεία αυτοκινήτου που για δυο συνεχόμενες χρονιές είναι υποψήφια με δυο διαφορετικά μοντέλα στο top 3 της κατηγορίας World Urban Car 2018 .

Για να χαρακτηριστεί ένα όχημα ως υποψήφιο για την κατηγορία World Urban Car θα πρέπει να έχει συνολικό μήκος από 1 έως 4 μέτρα. Επίσης τα υποψήφια αυτοκίνητα αξιολογούνται σύμφωνα με «κανόνες» ασφάλειας, ευελιξίας στη χρήση, φιλικότητας προς το περιβάλλον, οδηγικής απόλαυσης αλλά και με τον βαθμό καταλληλότητας τόσο για χρήση μέσα στην πόλη όσο και σε αυτοκινητόδρομο.

Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο Διεθνές Auto Show της Νέας Υόρκης στις 28 Μαρτίου.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια των ιδιαίτερα θετικών κριτικών που έχει αποσπάσει το νέο Swift. Η Suzuki είναι υπερήφανη για την επιτυχία του, ως αναγνώριση της σημαντικής και εστιασμένης εργασίας και εξέλιξης που πραγματοποίησε για την ανανέωση του εμβληματικού της μοντέλου, πάντα προσηλωμένη στην ικανοποίηση των ιδιαίτερα απαιτητικών αναγκών που έχει η κίνηση στο αστικό περιβάλλον…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ