ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Renault Captur δίνει το στίγμα του

Το Renault Captur δίνει το στίγμα του

Ανανεωμένο σε σχεδίαση και εμπλουτισμένο με περισσότερα συστήματα, το Renault Captur είναι ήδη στην Ελλάδα και δίνει το στίγμα του.

Ένα μοντέλο, που όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πράγματι ξεχώρισε για τη σχεδίασή του, φρεσκαρίστηκε προκειμένου να αντιμετωπίσει τον σκληρό ανταγωνισμό στην κατηγορία των Crossovers, την πλέον ανερχόμενη στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Οι προστατευτικές ποδιές, εμπρός και πίσω, υπερτονίζουν τις διαθέσεις του αυτοκινήτου αλλά και την φιλοσοφία του, σε συνδυασμό με τροχούς διαστάσεων 16 και 17 ιντσών. Τα φώτα ημέρας LED τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, ενώ με 35 χρωματικές επιλογές και εξωτερικές διχρωμίες, είναι στο πνεύμα της εποχής.

Αισθητά ανανεωμένο και στην καμπίνα, με ποιοτικά υλικά, νέα καθίσματα –πιο άνετα- και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Ξεχωρίζει το ευρύχωρο ντουλαπάκι συνοδηγού Easy Life και βέβαια οι αφαιρούμενες με φερμουάρ επενδύσεις καθισμάτων "Zip Collection", για πιο εύκολο καθαρισμό. Στάνταρ από τη βασική έκδοση το σύστημα Renault R&Go, που μετατρέπει το κινητό τηλέφωνο σε… κέντρο ελέγχου, με τον οδηγό να έχει πρόσβαση στο ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης, το τηλέφωνο, αλλά και στα συστήματα του αυτοκινήτου.

Το Renault Captur δίνει το στίγμα του

Προσφέρεται και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Media Nav Evolution, με οθόνη αφής 7 ιντσών και λειτουργία Eco2, που καθοδηγεί για οικονομία καυσίμου καθώς και το R-LINK Evolution, συμβατό με το Android Auto. Στάνταρ και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, ενώ προαιρετικά -για πρώτη φορά- διατίθενται το σύστημα επόπτευσης τυφλής γωνίας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist.

Την ειδοποιό διαφορά στην κατηγορία του, κάνει το σύστημα Extended Grip, για δυνατότητα οδήγησης εκτός δρόμου, με τρείς επιλογές (εντός δρόμου, εκτός δρόμου και Expert). Τurbo μοτέρ βενζίνης: 0.9 lt - 90 hp και 1.2 lt - 120 hp και πετρελαίου 1.5 dCi με 90 hp και 110 hp. Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Stop & Start και σύστημα ανάκτησης ενέργειας. 5 χρόνια εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια. Από 14.780 ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ