ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το πιο άγριο "Ford Ranger" είναι αυτό (VIDEO)

Το πιο άγριο "Ford Ranger" είναι αυτό (VIDEO)

Η σκληρότερη και ταχύτερη έκδοση του ευρωπαϊκού best-seller της Ford, το νέο Ranger Raptor, έκανε ντεμπούτο στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών Gamescom, στην Κολωνία. (VIDEO)

Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το πρώτο Ranger Raptor της ιστορίας θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από τα μέσα του 2019, με την ισχύ μιας έκδοσης Bi-turbo του κινητήρα πετρελαίου 2.0 lt EcoBlue της Ford, που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm και συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της μάρκας.

Η επιβλητική παρουσία που διαμορφώνουν οι εντυπωσιακές διαστάσεις και το extreme στυλ του απόλυτου Ranger, υποστηρίζεται από ένα μοναδικό πλαίσιο της Ford Performance, βελτιστοποιημένο για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και δυνατότητες παντός εδάφους.

Η Ford και η Microsoft αποκάλυψαν επίσης ότι το νέο Ranger Raptor θα πρωταγωνιστεί στο νέο video racing game ForzaHorizon 4, δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους φίλους των υψηλών επιδόσεων να βιώσουν τις απαράμιλλες ικανότητες του pick-up. Με το λανσάρισμα του νέου Ford Ranger Raptor στο Gamescom – τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση του είδους της – η Ford έγινε η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων που λανσάρει ένα νέο όχημα στο πλαίσιο του θεσμού.

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα, τους νέους προβολείς LED με λειτουργικούς αεραγωγούς air-curtain που βελτιώνουν τη ροή αέρα γύρω από το αμάξωμα, τα συνθετικά φτερά, τα πλαϊνά σκαλοπάτια και για τα επενδυμένα καθίσματα για στήριξη σε οδήγηση εκτός δρόμου με μεγάλες ταχύτητες.

Για την οδήγηση έχει έξι προφίλ (driving modes) του Terrain Management System:

  • Normal mode – έμφαση στην άνεση, την οικονομική κατανάλωση και την οδηγησιμότητα

  • Sport mode – ταχύτερη απόκριση για σπορ οδήγηση στο δρόμο

  • Grass/Gravel/Snow mode – σχεδιασμένο για να εμπνέει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση σε ολισθηρά off-road και ανώμαλα εδάφη

  • Mud/Sand mode – ρυθμίζει την απόκριση του οχήματος για βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και κίνηση σε χαλαρά εδάφη όπως η άμμος και η λάσπη

  • Rock mode – ειδικά για οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα σε πετρώδη εδάφη, όπου ο ομαλός έλεγχος είναι πρωταρχικής σημασίας

  • Baja mode – ρυθμίζει την απόκριση για οδήγηση εκτός δρόμου με υψηλές ταχύτητες, κάτι που χρειάζονται οι οδηγοί στο διάσημο Baja Desert Rally

  • Δείτε ένα συναρπαστικό νέο βίντεο με το Ford Ranger Raptor εν δράσει, εδώ:


www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ