ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Opel Insignia σε επετειακή έκδοση "120 Edition"

Το Opel Insignia σε επετειακή έκδοση "120 Edition"

Όπως έκανε και με άλλα μοντέλα της, η Opel για να γιορτάσει τα 120 χρόνια (κατασκευάζει αυτοκίνητα από το 1899), παρουσιάζει και το Insignia στην επετειακή έκδοση "120 Edition".

Η ναυαρχίδα της Opel προσφέρεται και με τετρακίνηση Twinster all-wheel drive με κατανομή ροπής (torque vectoring) και πλαίσιο FlexRide.

Εφοδιάζεται και με συστήματα υποβοήθησης όπως η κάμερα εμπρός «Opel Eye» που περιλαμβάνει ένδειξη απόστασης προπορευόμενου οχήματος, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης με λειτουργία περιορισμού σύγκρουσης χαμηλής ταχύτητας, υποβοήθηση επαναφοράς & διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ άλλα χαρακτηριστικά, όπως αισθητήρας βροχής, αυτόματη ρύθμιση προβολέων και ηλεκτρονικός διζωνικός κλιματισμός αυξάνουν το επίπεδο άνεσης.

Το Insignia “120 Edition” διαθέτει επίσης Multimedia Navi με συνδεσιμότητα Infotainment (2 USB ports, Aux) με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών. Οι τιμές ξεκινούν από τις 21.000 ευρώ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ