Το νέο υπερ-αυτοκίνητο με το αστέρι

Αύριο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018, η μάρκα επιδόσεων και σπορ αυτοκινήτου αποκαλύπτει το Mercedes-AMG ONE.

Η κυριαρχία της Mercedes-Benz στη Formula 1 και η συνεργασία της με την ΑMG, της δίνει τη δυνατότητα να δημιουργεί αυτοκίνητα υπερ-υψηλών επιδόσεων.

Στο Παρίσι, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, η γερμανική φίρμα θα φέρει την υβριδική τεχνολογία της Formula 1 στο δρόμο. Το Mercedes-AMG ONE, το οποίο βλέπουμε με τον Βάλτερι Μπότας, τον πιλότο της μάρκας στην F1, θα είναι το αποκορύφωμα των κορυφαίων μοντέλων, όπως λογικά καταλαβαίνουμε από το One. Με εντατικές δοκιμές που διεξάγονται εδώ και μήνες στην Αγγλία σε βάσεις δοκιμών και σε πίστες αγώνων, η Mercedes-AMG παρουσιάζει πλέον την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη, την ενεργητική αεροδυναμική.

 

Η ενεργητική αεροδυναμική, η οποία βρίσκεται σήμερα σε δοκιμασία αεροδυναμικής σήραγγας, διαθέτει πολλαπλά μέρη, επεκτάσιμη πίσω πτέρυγα δύο βαθμίδων για μέγιστη κάθετη δύναμη σε συνθήκες αγώνα. Πουθενά δεν υπάρχει καλύτερη γνώση της αεροδυναμικής από τους εμπειρογνώμονες στις θυγατρικές εταιρείες υψηλής απόδοσης των Affalterbach, Brackley και Brixworth, που εργάζονται με έναν μόνο στόχο: να φέρουν την αγωνιστική τεχνολογία σε ένα οδικό όχημα...

Περισσότερες λεπτομέρειες από αύριο...

 

www.driveandtravel.gr 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Περιπλανώμενη Γη, το made in China Αρμαγεδδών του Netflix

Ένα λαχταριστό υπέρ-blockbuster επιστημονικής φαντασίας που αξίζει να καταναλώσεις μετά μανίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.