Το νέο XC60 χρησιμεύει και ως φωτογραφική μηχανή

Συλλογή φωτογραφιών από την Barbara Davidson για το νέο Volvo XC60.

Η Volvo συνεργάστηκε με την τρεις φορές βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτογράφο Barbara Davidson, για τη δημιουργία μιας ειδικής συλλογής φωτογραφιών, η λήψη των οποίων έγινε με τις κάμερες ασφαλείας που ενσωματώνει το νέο XC60.

Είναι η πρώτη φορά που φωτογράφος χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο ως κάμερα. Η συλλογή περιλαμβάνει 30 φωτογραφίες, τραβηγμένες από τους φακούς που έχουν οι κάμερες ασφαλείας του XC60, στους δρόμους της πρωτεύουσας της Δανίας, Κοπεγχάγη.

Οι φωτογραφίες της Davidson παρουσιάστηκαν αρχικά στην γκαλερί Canvas Studios του Λονδίνου, ενώ η έκθεση θα ταξιδέψει και σε άλλες χώρες κατά την διάρκεια του 2017.

Εκτός από τις κάμερες που χρησιμοποίησε ως φωτογραφική μηχανή η Davidson, στο βασικό εξοπλισμό του νέου σουηδικού SUV περιλαμβάνονται νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας, όπως το πρωτοποριακό σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, που συνοδεύεται με ενεργή υποβοήθηση τιμονιού, το Oncoming Lane Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Οδήγησης στο Αντίθετο Ρεύμα) και το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS).

Δείτε το VIDEO:

 

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24