ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο VW T-ROC μπαίνει δυναμικά στα crossover

Το νέο VW T-ROC μπαίνει δυναμικά στα crossover

Tο Volkswagen T-Roc με το θεσπέσιο όνομα και το ακόμα πιο θεσπέσιο σχέδιο κάνει σαφές ότι η γερμανική εταιρεία βρίσκεται σε πορεία νεανικής μετάλλαξης και αισθητικής αναζωογόνησης.

Από το πρώτο trendy χρωματικό κοντράστ αμαξώματος-οροφής της ιστορίας της μέχρι το γεμάτο χρώμα εσωτερικό του που δεν σε κάνει πια να νιώθεις ότι μπήκες στη Φρανκφούρτη, το Volkswagen T-Roc με το θεσπέσιο όνομα και το ακόμα πιο θεσπέσιο σχέδιο κάνει σαφές ότι η γερμανική εταιρεία βρίσκεται σε πορεία νεανικής μετάλλαξης και αισθητικής αναζωογόνησης.

Το τέταρτό της SUV, που τοποθετείται κάτω από το Tiguan με μικρότερο κατά 2,5 εκατ. μήκος 4,23 μέτρων, μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα MQB - αλλά κάνει αμέσως σαφή με το σχέδιό του τη διαφορετικότητά του.

Το σχέδιο έχει εντυπωσιακές καινοτομίες όπως η coupe κλίση της οροφής και το χρωμιωμένο τόξο που τη διατρέχει, οι έντονες ακμές στη λαμαρίνα, τα LED πλαίσια των αεραγωγών του προφυλακτήρα, τα ενσωματωμένα στη γρίλια εμπρός φώτα, που συνδυάζονται με τους φουσκωμένους θόλους και τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά, της Crossover πτυχής του ίδιου αυτοκινήτου, σε μια συγκεντρωτική εποχή.

Το νέο VW T-ROC μπαίνει δυναμικά στα crossover

Με την ίδια λογική το εσωτερικό έχει όλα τα πλαίσια την κονσόλας και των οργάνων του βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, περικλείοντας την μεγάλη ψηφιακή οθόνη 11,7 ιντσών των οργάνων, και την οθόνη αφής 8’’ των πολυμέσων.

Στα μηχανικά, το T-Roc συνοδεύεται από τρεις κινητήρες βενζίνης (1.0-1.5-2.0 TSI) και τρεις πετρελαίου (1.6lt – 115hp και 2.0 TDI - 150 και 190hp), κι ακόμη κατ’ επιλογήν με το κιβώτιο DSG, την τετρακίνηση 4Motion, το σύστημα Active Control με το οποίο ο οδηγός μπορεί να επιλέξει πρόγραμμα ρυθμίσεων Street, Snow, Offroad ή Offroad Individual, και τέλος όλη την πληθώρα των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ