ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Kadjar αποκαλύπτεται στο Παρίσι

2018 - Nouveau Renault KADJAR
2018 - Nouveau Renault KADJAR 2018 - NOUVEAU RENAULT KADJAR

H Renault επιδεικνύει τις βασικές αξίες της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που ανοίγει αύριο.

Στην έδρα της, στη Γαλλία, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο premium ρομποτικό concept car. Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η Renault παρουσιάζει μέσα στο 2018, που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων.

Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Renault KADJAR. Επιπλέον, η Renault γιορτάζει στο Παρίσι 120 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας, με ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα και ενθουσιασμό. Ηδη στις 30 Σεπτεμβρίου, παρέλασαν 30 αυτοκίνητα Renault, μεταξύ των οποίων πολλά συλλεκτικά μοντέλα. Κι ακόμη, με «σημαιοφόρο» το διάσημο Type A, η συλλογή των ιστορικών αυτοκινήτων της Renault θα είναι ανοικτή στο κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, ενώ θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

1898 - Renault Type A
1898 - Renault Type A 1898 - RENAULT TYPE A

Όσον αφορά στην Alpine, η μάρκα που λατρεύουν όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, θα βρίσκεται στο Παρίσι με όλη τη γκάμα της: A110 σε εκδόσεις Α110 Pure, A110 Légende και A110 GT4.

Καταλήγοντας, με το νέο Duster να ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, η έκθεση του Παρισιού θα είναι μια ευκαιρία για τη μάρκα να παρουσιάσει τα προϊοντικά της νέα, αλλά και να εγκαινιάσει ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway. Παράλληλα, η Dacia φυλάει και μία έκπληξη για τους φίλους της...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ