ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο Honda CR-V

Το νέο Honda CR-V

H νέα γενιά του CR-V είναι το... παρόν της Honda στην Έκθεση της Γενεύης, δίπλα στα ηλεκτρικά πρωτότυπα Urban EV, Sports EV και το τεχνητής νοημοσύνης NeuV, που διαμορφώνουν το μέλλον της.

To CR-V του 2018 βασίζεται στην τελευταίας γενιάς πλατφόρμα της Honda, για την κατηγορία, και υιοθετεί την αισθητική του μικρότερου HR-V. Στον τομέα του σχεδιασμού, έχει δοθεί έμφαση στην αεροδυναμική -ειδικά για τον σκοπό της μείωσης της αντίστασης στον αέρα- με ποδιές που καλύπτουν το δάπεδο και με το σύστημα Active Shutter Grille.

Η κονσόλα του εσωτερικού είναι επίσης ανασχεδιασμένη, με οριζόντια διάταξη και τώρα με δύο οθόνες 7 ιντσών, ενώ παράλληλα έχει αναβαθμιστεί η ευρυχωρία: το νέο CR-V, έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο και πλάτος, προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και για τις αποσκευές, ενώ παράλληλα είναι το πρώτο CR-V με επταθέσια έκδοση.

Επίσης, πρώτη φορά ένα SUV της Honda διατίθεται στην Ευρώπη με το υβριδικό σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας (i-MMD), αποτελούμενο από ένα βενζινοκινητήρα 2.0 lt i-VTEC (κύκλου Atkinson) και δύο ηλεκτροκινητήρες.

Οι συμβατικές εκδόσεις θα διαθέτουν τον βενζινοκινητήρα 1.5 VTEC Turbo (με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT) και προαιρετικά με το τελευταίας γενιάς σύστημα τετρακίνησης "Real Time AWD με Intelligent Control System".

Στην εκτός δρόμου κίνηση συμβάλλει και η αύξηση κατά 3,8 εκ. της απόστασης από το έδαφος, που φτάνει τώρα τα 20,8 εκ. To νέο Honda CR-V 1.5 θα διατίθεται στην Ευρώπη από το Φθινόπωρο του 2018, ενώ στις αρχές του ’19 αναμένεται και η υβριδική...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ