ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To MINI Countryman Plug-in Hybrid για εταιρική χρήση

To MINI Countryman Plug-in Hybrid για εταιρική χρήση
WWW.GUENTERSCHMIED.COM

Το ΜΙΝΙ Countryman Plug-In Hybrid προσφέρεται και με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού "MINI Yours Plus"

Πληθαίνουν τα plug-in υβριδικά μοντέλα που λόγω της λιανικής τιμής προ φόρων (κάτω από 40.000 ευρώ) και λόγω εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (κάτω από 50 γρ./χλμ.), απαλλάσσονται από φόρο εταιρικής χρήσης και κατά συνέπεια είναι πολύ πιο προσιτά για μακροχρόνια μίσθωση.

Ένα από αυτά, είναι το ΜΙΝΙ Countryman Plug-In Hybrid, το οποίο προσφέρεται και με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού "MINI Yours Plus". Η πρόταση της ΜΙΝΙ είναι πράγματι πολύ αξιόλογη, καθώς δεν βρίσκεις εύκολα 224 άλογα από έναν 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, έχοντας, παράλληλα και τετρακίνηση. Με εξαιρετικές επιδόσεις, επιτάχυνση στα 6,8 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα, αυτονομία ηλεκτρικής ενέργειας που φτάνει μέχρι 51 χλμ. και συνολική αυτονομία έως 500 χλμ., η λιανική του τιμή προ φόρων είναι 31.824,72 ευρώ και με φόρους από 44.300 ευρώ. Οσον αφορά στο πακέτου εξοπλισμού ΜΙΝΙ Yours Plus και τι δεν έχει, από σπορ καθίσματα και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, μέχρι προηγμένες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, ηχοσύστημα Harman Kardon, ασύρματη φόρτιση, και σύστημα πλοήγησης ΜΙΝΙ.

Η τιμή του ΜΙΝΙ Countryman Plug-In Hybrid με το πακέτο εξοπλισμού MINI Yours Plus, ανέρχεται στα 55.610 ευρώ (λιανική τιμή προ φόρων 39.950 ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ