ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τo Mazda ΜΧ-5 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

Τo Mazda ΜΧ-5 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

Το Mazda MX-5 έρχεται στην Ελλάδα με την φρεσκαρισμένη εκδοχή του μοντέλου, ενώ προστίθεται μία νέα έκδοση που ονομάζεται Takumi.

Με πάνω από τρεις δεκαετίες ύπαρξης, από το 1989 και με τέσσερις γενιές παραγωγής, το Mazda MX-5, με πωλήσεις που ξεπερνούν το 1 εκατ. μονάδες, αποτελεί μακράν το best seller roadster της αυτοκίνησης.

Ένα μοντέλο που ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα, και έλκυε τους οδηγούς με την gokart οδηγική του συμπεριφορά.

Σήμερα το Mazda MX-5, το οποίο πλέον εισάγεται και στη χώρα μας, εφοδιάζεται με ένα 1500άρι μοτέρ 132 ίππων, που ναι μεν δεν είναι και το πιο ισχυρό της κατηγορίας του, όμως κάνει τη δουλειά του. Υπάρχει δε και έκδοση με δίλιτρο μοτέρ και 184 ίππους, ωστόσο ξεφεύγει σε τιμές.

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, διαθέτει στην Ελλάδα την φρεσκαρισμένη εκδοχή του μοντέλου. Μη νομίζεται ότι πρόκειται για σημαντικές αλλαγές.

Απλά, προστέθηκαν σε συνδεσιμότητα Apple Carplay / Android Auto, ασημένια ραφή στα καθίσματα, στο λεβιέ ταχυτήτων, στη χειρόφρενο, στο τιμόνι και στις εσωτερικές επενδύσεις πορτών.

Τo Mazda ΜΧ-5 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

Επιπλέον, προστίθεται μία νέα έκδοση που ονομάζεται Takumi και φέρει: δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις σε κόκκινο σκούρο χρώμα, μαύρη ζάντα νέου σχεδιασμού 16’’ / 17’’ για την έκδοση RF και αναβαθμισμένο πακέτο συστημάτων ασφαλείας i-Activsense με προειδοποίηση απόσπασης προσοχής του οδηγού (DAA -Driver Attention Alert ), εμπρός υποβοήθηση πέδησης στην πόλη (FSCBS- Front Smart City Brake Support SCBS), αναγνώριση οδικής σήμανσης (TSR- Traffic Sign Recognition), πίσω υποβοήθηση πέδησης στην πόλη (RSCBS-Rear Smart City Braking Support) και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 27.509 ευρώ, όμως για περισσότερο εξοπλισμό να επενδύσεις από 7.000 μέχρι 17.000 ευρώ παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ