ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van στην ιστορία

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van στην ιστορία

Το Ford Transit Sport Van ηγείται μιας γκάμας τριών μοντέλων με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Το Transit Custom Sport van αποκτά νέο δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου της γενιάς EcoBlue με απόδοση 185 ίππων, μόντεμ FordPass Connect και προηγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν την ασφάλεια, αναβαθμίζουν την οδηγική εμπειρία και βοηθούν στο παρκάρισμα.

Το Transit Connect Sport κυκλοφορεί και με αναβαθμισμένο κινητήρα ντίζελ 1.5L EcoBlue απόδοσης 120 ίππων με εξάρι, χειροκίνητο κιβώτιο. Επίσης, διατίθεται και η έκδοση Transit Courier Sport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ζήτηση για τα Ford Sport Vans εξακολουθεί να αυξάνεται, με τις πωλήσεις των Transit Custom Sport και Transit Courier Sport να έχουν αυξηθεί πάνω από 50% το 2018.

Η νέα έκδοση με απόδοση 185 ίππων, καθιστά το Transit Custom Sport van το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία του όταν λανσαριστεί στα μέσα του 2019. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει τον “ηγέτη” μιας γκάμας τριών διαφορετικών Transit Sport van με χαρακτηριστικές διπλές σπορ ρίγες.

Εκτός από την αυξημένη ισχύ κατά 9% και τη ροπή των 415 Nm, οι αγοραστές του Transit Custom Sport van θα επωφεληθούν από το αναβαθμισμένο επίπεδο συνδεσιμότητας, χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου μόντεμ, FordPass Connect.

Το ισχυρότερο Ford Transit Sport Van στην ιστορία

Οι πελάτες της σειράς Transit Custom Sport μπορούν να επιλέξουν από μία πλούσια γκάμα αμαξωμάτων, όπως van, kombi και διπλοκάμπινα, σε εκδόσεις με κοντό ή μακρύ μεταξόνιο. Η δυναμική συμπεριφορά βελτιστοποιείται με μία μοναδική έκδοση πλαισίου που προσφέρει αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά και άνεση.

Η τεχνολογία ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect προστίθεται στο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford, ως στάνταρ χαρακτηριστικό για το Transit Custom Sport, μετατρέποντας το όχημα σε WiFi hotspot για σύνδεση έως και 10 συσκευών.

Το Transit Custom Sport διατίθεται επίσης κατόπιν παραγγελίας με μία αναβαθμισμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, όπως τα Active Park Assist, Adaptive Cruise Control με Intelligent Speed Limiter, Lane-Keeping Aid, και Blind Spot Information System που τώρα υποστηρίζει τρέιλερ μήκους έως 10 μ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ