ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Ford Ranger Wildtrak με όφελος έως 6.500 ευρώ

Το Ford Ranger Wildtrak με όφελος έως 6.500 ευρώ

Μια από τις πλέον ισχυρές προτάσεις στα pick-up, με διεθνές βραβείο για το 2020, και με πλούσιο εξοπλισμό το Ford Ranger Wildtrak.

Διεθνώς αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία του, την απόδοση του κινητήρα, τον χώρο φόρτωσης, την ασφάλεια που παρέχει και για τον εξοπλισμό που διαθέτει, το Ford Ranger αποτελεί από τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις της αγοράς, ικανοποιώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών κάθε είδους.

Ως προς την αξιοπιστία, η ικανότητα να κινείται ακόμα και στα πιο δύσκολα εδάφη, έχοντας 23 εκ. απόσταση από το έδαφος, να μπορεί να “βουτήξει” σε νερό βάθους έως 80 εκ., να μπορεί να κατεβαίνει σχεδόν παντού, με γωνία προσέγγισης 29 μοιρών και να βγαίνει εξίσου εύκολα, με γωνία διαφυγής 21 μοιρών, εγγυώνται του λόγου το αληθές.

Το Ford Ranger Wildtrak με όφελος έως 6.500 ευρώ

Στον τομέα των κινητήρων, το προηγμένο δίλιτρο EcoBlue μοτέρ πετρελαίου, Euro 6.2 σε ρύπους, αποδίδει 130, 170 και 213 ίππους στην Bi-turbo εκδοχή (340, 420 και 500 Nm ροπής, αντίστοιχα), έχοντας Autop Start-Stop και σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR), για μειωμένες εκπομπές καυσαερίων. Το μοτέρ συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή και με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, με αυτορυθμιζόμενο προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων, ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα σε όλες τις συνθήκες και να συνεισφέρει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Για τις δυνατότητες φόρτωσης, η ικανότητα φθάνει έως τα 1.252 κιλά (έχει και ράγες πρόσδεσης στο δάπεδο) και η ρυμούλκηση τους 3,5 τόνους.

Στο θέμα της ασφάλειας, ενσωματώνει προηγμένα συστήματα, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και με πεζό (Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection), περιοριστή ταχύτητας (Intelligent Speed Limiter), σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane-Keeping Alert και Lane-Keeping Aid), προσαρμοζόμενο ρυθμιστή ταχύτητας (Adaptive Cruise Control με Forward Alert), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), σύστημα ελέγχου ευστάθειας (Electronic Stability Control) με περιορισμό κινδύνου ανατροπής και έλεγχο ευστάθειας τρέιλερ (trailer sway control), σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, Active Park Assist και πολλά ακόμα.

Το Ford Ranger Wildtrak με όφελος έως 6.500 ευρώ

Η ισχυρή έκδοση Wildtrak, διατίθεται σε Double Cab αμάξωμα, με τετρακίνηση, ενώ οι απλές εκδόσεις είναι διαθέσιμες και σε Regular Cab, αλλά και Rap Cab.

Αλλά και στο θέμα του εξοπλισμού, το Ranger Wildtrak, φέρει ‘easy-lift’ πίσω πόρτα, δύο θύρες USB, σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 με οθόνη αφής 8 ιντσών, σπορ δερμάτινο τιμόνι με ραφή, δερμάτινα καθίσματα με λογότυπο Wildtrak, 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος, πλαϊνά σκαλοπάτια με πλαστική επένδυση και μεταλλικά ένθετα διακοσμητικά με φινίρισμα τιτανίου, ράγες οροφής με φινίρισμα αλουμινίου, πίσω προφυλακτήρα με σκαλοπάτι.

Το Ford Ranger Wildtrak είναι άμεσα διαθέσιμο με όφελος έως 6.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ