ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Fiat 500X διαβάζει ειδήσεις

To Fiat 500X διαβάζει ειδήσεις

Τα νέα συστήματα συνδεσιμότητας των σύγχρονων αυτοκινήτων, διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες και παρέχουν σημαντικές πληροφορίες.

Για παράδειγμα, το σύστημα πολυμέσων Uconnect, με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 7 ιντσών, που εφοδιάζει το Fiat 500Χ, εκτός από τη συμβατότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android AutoTM, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Uconnect Live, δίνει στο χρήστη πρόσβαση σε μία σειρά διαδικτυακών υπηρεσιών.

Από την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου και συμβουλές για οικονομική οδήγηση, μέχρι την πρόσβαση στα social media και βέβαια τη διαδικτυακή μουσική, η εφαρμογή UconnectΤΜ Live προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Μία από τις πιο ξεχωριστές λειτουργίες του συστήματος, είναι η δυνατότητα εκφώνησης από το Uconnect των σημαντικότερων ειδήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, με υλικό που παρέχει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Με αυτό τον τρόπο ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν με άνεση και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους. Σε συνδυασμό με συστήματα όπως το αυτόματο φρενάρισμα και το ενεργό σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, το 500Χ προσφέρει μια εξαιρετικά ασφαλή και αγχολυτική λύση ακόμα και στις δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες των αστικών κέντρων.

Το Fiat 500X είναι διαθέσιμο με το σύστημα Uconnect με τιμές που ξεκινούν από τις 16.900 ευρώ και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ