ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Αθηναϊκό πάρκινγκ με γοητεία μιας άλλης εποχής

Το Αθηναϊκό πάρκινγκ με γοητεία μιας άλλης εποχής

Το «Πανελλήνιο» που βρίσκεται στην περιοχή του Μεταξουργείου, ανακατασκευάστηκε και επαναλειτουργεί, έχοντας χαρακτηριστικά από την αίγλη της Παλιάς Αθήνας.

Ένας από τους πιο ιστορικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, το «Πανελλήνιο» που βρίσκεται στην περιοχή του Μεταξουργείου, ανακατασκευάστηκε και επαναλειτουργεί, έχοντας χαρακτηριστικά από την αίγλη της Παλιάς Αθήνας.

Πλέον, ονομάζεται «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services και αναβιώνει τη δεκαετία του 1960, που οι νέοι αναζητούν να μάθουν και αποτελεί τάση της εποχής μας, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί μια πιο σύγχρονη ματιά.

Κρατάει την αισθητική της τότε εποχής, ωστόσο χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Το Αθηναϊκό πάρκινγκ με γοητεία μιας άλλης εποχής

Διαθέτει, πέραν των χώρων στάθμευσης, πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ, πωλητήριο με αξεσουάρ, ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, καφενείο με vintage αισθητική για να απολαύσεις καφέ και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Το Αθηναϊκό πάρκινγκ με γοητεία μιας άλλης εποχής

Εξάλλου, αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, είναι τα εφτά «ιστορικά» αυτοκίνητα, αντίκες, που εκτίθενται στην ταράτσα του, το καθένα με τη δική του ιστορία: η βρετανική Austin Morris 1100, το Beetle Type 1, γνωστό ως «κατσαριδάκι» ή «σκαραβαίος», η γαλλική λιμουζίνα Citroen DS, το δημοφιλές στη χώρα μας Ford Cortina Mark I, η πολυτελής Mercedes-Benz 220, η Singer Vogue MK II και η σπορ Triumph 12/50.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ