ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το 86% των ανθρώπων διαλέγει λάθος χρώμα αυτοκινήτου

Micra Psycolourgy
Micra Psycolourgy MICRA PSYCOLOURGY

Έρευνα της Nissan απέδειξε ότι το 86% των οδηγών κάνουν λάθος επιλογή στο χρώμα του αυτοκινήτου, καθώς δεν ταιριάζει την προσωπικότητά τους.

Ποιος επιλέγει αυτοκίνητο που ταιριάζει στην προσωπικότητά του; Μάλλον ελάχιστοι έχουν σκεφτεί κάτι τέτοιο. Οι περισσότεροι, μάλλον επιλέγουν απλά το χρώμα που τους αρέσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής μελέτης της Nissan, η πλειονότητα των αυτοκινητιστών οδηγεί αυτοκίνητο με λάθος χρωματισμό για την προσωπικότητά τους. Συγκεκριμένα, η έρευνα αποκαλύπτει πως το 86% των ερωτηθέντων έκανε μια λανθασμένη επιλογή χρώματος κατά τη διαδικασία αγοράς στο κατάστημα.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, παρ’ όλο που υπάρχουν πλέον ζωντανά εξωτερικά χρώματα αλλά και επιλογές εξατομίκευσης, οι αγοραστές αυτοκινήτων εξακολουθούν να είναι πολύ συντηρητικοί όταν πρόκειται για την επιλογή του χρώματος του μοντέλου που θα αγοράσουν.

Η μελέτη διεξήχθη από τη Nissan, με αφορμή τη διάθεση επιλογών εξατομίκευσης στο ολοκαίνουργιο Micra. Από τη έρευνα προέκυψε ότι περίπου το ένα τρίτο των ερωτηθέντων θα έπρεπε να έχουν επιλέξει πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί αντί για το παραδοσιακό γκρι και μαύρο, με βάση τον τύπο της προσωπικότητάς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 22% των πελατών του νέου Micra, επιλέγουν πακέτα εξατομίκευσης για το αυτοκίνητό τους, ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ