ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τεχνολογία για να εντοπίζεις καλύτερα τα φορτηγά

Τεχνολογία για να εντοπίζεις καλύτερα τα φορτηγά

Η Goodyear Proactive Solutions λανσάρει πλέον την εφαρμογή "Goodyear Fleet Tracker", διευκολύνοντας τους στόλους στη σωστή διαχείριση όλων των οχημάτων.

Αφορά κυρίως τις μεταφορικές εταιρείες, που διαθέτουν στόλο φορτηγών, τα οποία διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα. Ωστόσο, αφορά όλους, διότι η τεχνολογία αναδεικνύει και τα θέματα της ασφάλειας. Η Goodyear Proactive Solutions ξεκίνησε να λανσάρει την εφαρμογή Goodyear Fleet Tracker, διευκολύνοντας τους στόλους στη σωστή διαχείριση όλων των οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των τρέιλερ. Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και παρέχει λεπτομερή καταγραφή και παρακολούθηση των χιλιομέτρων των οχημάτων.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

H συνεχής παρακολούθηση του υπολειπόμενου πέλματος ελαστικών, επιτρέπει στους στόλους και τους παρόχους σέρβις να καθορίσουν την κατάλληλη στιγμή για την αντικατάσταση των ελαστικών και προληπτικά να προγραμματίσουν την συντήρησή τους, δίχως καμία διακοπή κατά τη λειτουργία τους.

Με αυτό τον τρόπο, βελτιώνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των ελαστικών καθώς και το συνολικό κόστος διαχείρισης. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή διευκολύνει τον προσδιορισμό της σωστής στιγμής για αντικατάσταση, επαναχάραξη ή αναγόμωση ελαστικών, όχι πολύ πρόωρα αλλά σίγουρα όχι καθυστερημένα, ώστε να αποφευχθεί ένα πιθανό πρόβλημα.

Τεχνολογία για να εντοπίζεις καλύτερα τα φορτηγά

Επιπλέον, η λύση αυτή που παρέχει η Goodyear, διευκολύνει τον εντοπισμό των οχημάτων στο δρόμο που βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία, μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος, διευκολύνοντας κατά πολύ τη διαχείριση των ρυμουλκούμενων οχημάτων.

Πρόκειται για μια καινοτόμο λύση, η οποία στέλνοντας σήμα μέσω GPS, επιτρέπει στο διαχειριστή του στόλου και στον πάροχο σέρβις να βελτιώσει την ανεύρεση των οχημάτων που βρίσκονται σε λειτουργία ή να εντοπίσει κάποιο ρυμουλκούμενο όχημα που βρίσκεται σταθμευμένο σε απομακρυσμένη τοποθεσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ