ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέσσερις Βρετανοί συνεργάζονται για ηλεκτρικές Triumph

Τέσσερις Βρετανοί συνεργάζονται για ηλεκτρικές Triumph

Διετές πρότζεκτ, των: Triumph Motorcycles, Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd και WMG του Πανεπιστημίου του Warwick.

Υποστηριζόμενο και συγχρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Επιχειρήσεων, Ενέργειας & Βιομηχανικής Στρατηγικής της Βρετανίας καθώς και από το Γραφείο για Οχήματα Χαμηλών Ρύπων, μέσω της Innovate UK, τρεις βρετανικές βιομηχανικές εταιρείες και ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα: Triumph Motorcycles, Williams Advanced Engineering, e-Drive της Integral Powertrain Ltd., και το WMG του Πανεπιστημίου του Warwick, συνεργάζονται στο διετές πρότζεκτ επικεντρωμένο στην ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, το οποίο θα προσφέρει πληροφόρηση στις μελλοντικές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Triumph.

Η Triumph Motorcycles θα ηγηθεί του εγχειρήματος, προσφέροντας εξελιγμένο σχεδιασμό πλαισίου και μηχανολογική εξειδίκευση, υπεροχή στον τομέα παραγωγής και καινοτομία στα συστήματα ασφαλείας. Επίσης θα καθορίσει τα χαρακτηριστικά του τρόπου μετάδοσης της ηλεκτρικής κίνησης.

Η Williams Advanced Engineering θα παρέχει κορυφαίο για την κλάδο σχεδιασμό ελαφριάς μπαταρίας και τις δυνατότητες ενσωμάτωσης, χρησιμοποιώντας τις δικές της εγκαταστάσεις δοκιμών και εξέλιξης, ώστε να προσφέρει ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας σε συνδυασμό με μια μονάδα διαχείρισης του οχήματος.

Το τμήμα e-Drive Division της Integral Powertrain Ltd θα ηγηθεί της εξέλιξης ειδικών κατά παραγγελία ηλεκτρικών κινητήρων και ενός μετατροπέα καρβιδίου πυριτίου, ενσωματώνοντας και τα δύο σε μια ενιαία μονάδα.

H WMG του Πανεπιστημίου του Warwick θα παρέχει τεχνογνωσία στην ηλεκτρική ενέργεια, και το κρίσιμο όραμά του να μετατραπεί η καινοτομία από την Έρευνα και την Εξέλιξη σε εμπορικό αποτέλεσμα, μέσω εξομοιώσεων βασισμένων σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς, ενώ η Innovate UK, η κρατική υπηρεσία που προωθεί την επιστήμη και τα τεχνολογικά προγράμματα που αναμένεται να αναπτύξουν τη βρετανική οικονομία, θα υποστηρίξει τους εταίρους και θα διαχειριστεί τις χρηματοδοτήσεις…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ