ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τέσσερις Έλληνες έμποροι Ford στους κορυφαίους της Ευρώπης

Τέσσερις Έλληνες έμποροι Ford στους κορυφαίους της Ευρώπης

Η Ford Motor Ελλάς, παρέδωσε τα βραβεία σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό.

To «Βραβείο Προέδρου», (Chairman Award) της Ford, είναι ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των Επίσημων Εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως στην εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες - η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι Επίσημοι Έμποροι της Ford σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Φέτος, για την Ελλάδα οι τέσσερις νικητές ήταν οι:

Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος)

Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη)

Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο)

Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Chairman’s Award, έγινε στο Βερολίνο και τα βραβεία δόθηκαν στους νικητές από την Πέτρη Λογαρά, Operations Manager της Ford Motor Ελλάς και Βασίλη Παπαναστασίου, Διευθυντή After Sales της Ford Motor Ελλάς.

«Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων», δήλωσε η Πέτρη Λογαρά. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Επίσημοι Έμποροι καταβάλουν κάθε φορά τη μέγιστη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

«Η βελτίωση της Εμπειρίας των Πελατών μας σε όλα τα επίπεδα είναι βασικός μας στόχος» επισήμανε ο Βασίλης Παπαναστασίου. «Η συμβολή όλων των Επίσημων Εμπόρων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη του στόχου αυτού»

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ