Τέλος εποχής για το θηριώδες SUV

Τέλος εποχής για το θηριώδες SUV

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι προχωρά στο τέλος της παραγωγής του μοντέλου G 500 4x4², ένα όχημα που βγήκε στις αγορές το 2015.

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι προχωρά στο τέλος της παραγωγής του μοντέλου G 500 4x4², ένα όχημα που βγήκε στις αγορές το 2015, κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Magna Steyr, στην πόλη Graz της Αυστρίας.

Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου, μάλλον καλύτερα του “τέρατος”, η διαμόρφωση της ανάρτησης, που περιλαμβάνει άκαμπτους άξονες, ενώ οι τροχοί διαθέτουν διπλά ψαλίδια, διπλά αμορτισέρ και ελατήρια.

Φυσικά, δεν λείπουν τα τρία διαφορικά, με τα μηχανικά μπλοκέ διαφορικά. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με τα αυξημένα μετατρόχια, την απόσταση από το έδαφος των 45 εκατοστών και την δυνατότητα περάσματος από νερό με βάθος έως και 1 μέτρο, καταλαβαίνουμε τον “σκληροπυρηνικό” χαρακτήρα του Mercedes G 500 4x4².

Το G500 4x4² είναι το πρώτο μοντέλο της Mercedes-Benz που παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό έχοντας τον 4,0 λίτρων V8 κινητήρα, ο οποίος με την βοήθεια των δύο τούρμπο απέδιδε 422 ίππους και 62,2 kgm ροπής...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24