ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Tarraco: το νέο μεγάλο SUV της Seat

Tarraco: το νέο μεγάλο SUV της Seat

Για πρώτο φορά το κοινό της Seat, είχε την ευκαιρία να ψηφίσει για το όνομα του νέου μοντέλου της ισπανικής μάρκας.

Σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή διαδικασία, oi 146.124 φίλοι της Seat από 134 χώρες, που συμμετείχαν στην τελική φάση της πρωτοβουλίας #SEATseekingName, αποφάσισαν ότι νέο SUV της μάρκας θα ονομαστεί Tarraco. Το όνομα Tarraco έλαβε 51.903 (35,52%) έγκυρες ψήφους.

Στη δεύτερη θέση το όνομα Avila που υποστηρίχθηκε από 41.993 (28,74%) συμμετέχοντες, το Aranda στην τρίτη θέση με 39.321 (26,91%) ψήφους και το Alboran με 12.907 (8.83%) ψήφους.

Το Tarraco, είναι το αρχαίο όνομα της πόλης που σήμερα μέγεται Tarragona και είναι ο αρχαιότερος ρωμαϊκός οικισμός της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ήταν μία απο τις σημαντικότερες μητροπόλεις της Hispania κατά της διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτή η πόλη της Μεσογείου αποτελεί κληρονομιά του πολιτισμού, της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής, αξίες τις οποίες η SEAT αναγνωρίζει και μεταδίδει μέσω των οχημάτων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει 36 χρόνια απο τότε που το Ronda ήταν το πρώτο μοντέλο SEAT που έλαβε το όνομά του από μία ισπανική πόλη το 1982. Από τότε έχουν λανσαριστεί ακόμα 12 μοντέλα με όνομα απο την ισπανική γεωγραφία: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea και τα δύο πιο πρόσφατα, Ateca και Arona.

Η SEAT, στο πλαίσιο της «επιθετικής» προϊοντικής πολιτικής που εφαρμόζει, προσθέτει ένα ακόμη μοντέλο και ολοκληρώνει τη γκάμα SUV με το νέο 7-θέσιο Tarraco, σε συνέχεια των Ateca και Arona. To μοντέλο θα λανσαριστεί στα τέλη του τρέχοντος έτους…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ