ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα περισσότερα επαγγελματικά Fiat είναι και με φυσικό αέριο

Τα περισσότερα επαγγελματικά Fiat είναι και με φυσικό αέριο

Όλη η γκάμα των 14 επαγγελματικών FIAT παρουσιάζεται στη μεγαλύτερη έκθεση οχημάτων της Ιταλίας, προσφέροντας φιλικές λύσεις για το περιβάλλον.

Στην έκθεση "Transpotec Logitec" (21-24 Φεβρουαρίου), που αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Ιταλίας με θέμα τα επαγγελματικά οχήματα και γενικότερα τις μεταφορές και τα logistics, η Fiat Professional θα παρουσιάσει 14 οχήματα, από μικρά Van που βασίζονται σε επιβατικά οχήματα, μέχρι μεγάλα Van που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκδόσεων και επιλογές μετασκευών.

Παράλληλα, διαθέσιμες είναι και εκδόσεις για τη μεταφορά επιβατών (minibus), όπως τα Ducato Minibus και το Talento Combi, ενώ το Doblo προσφέρει την επιλογή ειδικής μετασκευής για τη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν εκδόσεις φυσικού αερίου CNG, ενώ στην έκθεση το παρόν θα δώσουν το Ducato Minibus CNG και το Doblo Cargo CNG. Τα οχήματα CNG της Fiat Professional προσφέρουν μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και αποδοτική λύση.

Η εργοστασιακή κατασκευή εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ η χρήση CNG μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO) κατά 43% και τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) κατά 94-95%...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ