ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα νέα μοντέλα της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα νέα μοντέλα της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πληθώρα νέων μοντέλων στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου, που ανοίγει αύριο Παρασκευή τις πύλες της.

Περίπου 25 είναι τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Nissan, έχει φέρει το e-ΝV200 Evalia, την επιβατική έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 της Nissan, που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν Nissan NV200 με αυτά του κορυφαίου νέου Nissan LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα. Το Nissan e-NV200 έρχεται τώρα με αυξημένη αυτονομία κατά 60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης που καθιστά την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Επιπλέον, μια ακόμη συναρπαστική έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης, με το supercar GT-R, να αποτελεί το ακριβοθώρητο “διαμάντι” του περιπτέρου της Nissan.

Στο περίπτερο της Nissan θα είναι το 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF, το MICRA, το QASHQAI, τα JUKE και X-TRAIL καθώς και το NAVARA.

Η Skoda έχει φέρει τη νέα FABIA σε πολλές εκδόσεις, το CITIGO STYLE, το ΚAROQ SCOUT καθώς και τις OCTAVIA και SUPERB, ενώ θα φιλοξενήσει ως εκθέματα και τρία ποδήλατα SKODA, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

Η Seat έφερε το νέο της, μεγάλο SUV TARRACO και το CUPRA Ateca με τους 300 ίππους, πλαισιωμένα από το MII, το IBIZA, το ARONA, το LEON και το ATECA. Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive, με Ibiza, Leon, Αrona και Ateca.

H Velmar, έμπορος και των Volvo στην Ελλάδα, θα έχει το νέο V60 καθώς και το βαρύ πυροβολικό, το νέοVolvo XC40, δίπλα στα κορυφαία XC60 και XC90.

Η Hyundai, θα παρουσιάσει, το δημοφιλές i10, το ανανεωμένο i20, τη νέα οικογένεια i30 με το προηγμένο Hatchback, το Fastback και το πανίσχυρο Ν, το μικρομεσαίο SUV Kona και το ολοκαίνουριο Tucson…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ