Τα μέτρα προστασίας της Ford στην Ελλάδα

Τις πλέον ενδεδειγμένες ενέργειες κάνει η Ford, ως προς τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία ενημερώνει διαρκώς το προσωπικό της και το Επίσημο Δίκτυο (παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα) σε σχέση με τους τρόπους προστασίας και παρεμπόδισης της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Ταυτόχρονα, θέτει σε άμεση εφαρμογή τη δυνατότητα απομακρυσμένης εργασίας για όλους τους υπαλλήλους της, σύμφωνα με το πλάνο διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας της Ford, το οποίο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της εταιρείας και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου στην Ελλάδα.

Οι Επίσημοι Έμποροι και Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Ford στην Ελλάδα έχουν ενημερωθεί, ώστε να εφαρμόζουν το πρωτόκολλο «No Touch Contacting Business», με σκοπό όλοι οι πελάτες να παραλαμβάνουν με ασφάλεια το νέο τους Ford, ενώ οι κάτοχοι ενός οχήματος Ford να μπορούν να το διατηρούν σε άψογη κατάσταση.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται οι παρακάτω υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες Ford:

Αγορά νέου αυτοκινήτου - Απολύμανση πριν την παράδοση

Για κάθε νέο αυτοκίνητο που παραδίδεται από τις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, ακολουθείται μία διαδικασία με πολλαπλά στάδια που περιλαμβάνει τον καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου πριν την παράδοσή του στις εγκαταστάσεις του Επίσημου Εμπόρου, αλλά και πριν την παράδοσή του στον πελάτη. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες με ειδικό εξοπλισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου με απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.

Δοκιμαστική οδήγηση αυτοκινήτου – Απολύμανση πριν την δοκιμή

Όλα τα αυτοκίνητα Test Drive και τα οχήματα εξυπηρέτησης που διατίθενται από το Επίσημο Δίκτυο Ford απολυμαίνονται πριν από κάθε παράδοσή τους. Με στόχο την επιπλέον προστασία των πελατών, η Ford διαφοροποιεί τη διαδικασία της δοκιμαστικής οδήγησης, η οποία θα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία υπαλλήλου από τον Επίσημο Έμπορο.

Συντήρηση αυτοκινήτου – Υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης με δυνατότητα παροχής απολυμασμένου αυτοκινήτου εξυπηρέτησης

Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν το Ford τους σε άριστη κατάσταση, οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Ford στην Ελλάδα προσφέρουν την υπηρεσία Παραλαβής και Παράδοσης. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας χωρίς να επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Απλά παραδώστε τα κλειδιά στον υπάλληλο Ford που θα σας επισκεφτεί στο χώρο σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, ένα απολυμασμένο όχημα θα σας παραδοθεί για το διάστημα που θα το χρειαστείτε. Το δικό σας αυτοκίνητο, θα απολυμανθεί και αυτό πριν σας επιστραφεί.

Εξάλλου, η Ford αναστέλλει προσωρινά την παραγωγή οχημάτων και κινητήρων στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Οι εγκαταστάσεις κατασκευής οχημάτων της Ford σε Κολωνία και Saarlouis στη Γερμανία, μαζί με τη μονάδα στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, θα αναστείλουν προσωρινά την παραγωγή από την Πέμπτη 19 Μαρτίου και για όσο χρειαστεί. Η μονάδα συναρμολόγησης οχημάτων και κατασκευής κινητήρων της Ford στη Βαλένθια στην Ισπανία ανέστειλε προσωρινά την παραγωγή της από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου μετά τον εντοπισμό το περασμένο Σαββατοκύριακο τριών εργαζομένων που ήταν θετικοί στον κορονοϊό. Στη μονάδα θα γίνονται μόνο οι απαραίτητες εργασίες, οι οποίες σχετίζονται με τη συντήρηση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.