ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

Στο πρώτο αφιέρωμα για τα υπερ-αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, έγινε… χαμός. Σήμερα αποκαλύπτουμε ορισμένα ακόμη μοντέλα με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

O οίκος Giugiaro παρουσίασε το πρωτότυπο Sybilla. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το Chevrolet Corvair Testudo της δεκαετίας του ’60. Πέντε μέτρα μήκος, με γυάλινη οροφή, σαν καλύπτρα μαχητικού αεροπλάνου και gullwing πόρτες.

Διαθέτει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ένα σε κάθε τροχό και εξελιγμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

GiugiaroSybillaμε γυάλινη οροφή,gullwingπόρτες και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες

Μετά από 12 χρόνια η Aston Martin εμφάνισε τη νέα Vantage, πάνω σε ένα νέο αλουμινένιο πλαίσιο, με νέο κινητήρα V8 twin-turbo 4.0 lt - 510 ίππων και 685 Nm ροπής. Επιταχύνει σε 3,6 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα 313 χλμ./ώρα.

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα
© PHOTOGRAPHER MAX EAREY - WWW.MAXEAREY.COM

AstonMartinVantage, με νέο αλουμινένιο πλαίσιο και νέο κινητήραV8twin-turbo4.0lt- 510hp

HPagani σε συνεργασία με την Dainese, δημιούργησε μια μαλακή οροφή από υψηλής ελαστικότητας carbon, για το Huarya Roadster, με περίτεχνο τρόπο αναδίπλωσης που μειώνει τον χώρο αποθήκευσης. Κινητήρας bi-turbo V12 των 6.0 lt με 764 ίππους.

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

PaganiHuaryaRoadsterμεbi-turboκινητήραV12 των 6.0lt- 764hpκαι ελαστική οροφή

Η Porsche αποκάλυψε την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της 911, με ατμοσφαιρικό κινητήρα επίπεδης διάταξης 4.0 lt - 520 ίππων. Αμάξωμα από αλουμίνιο, ανθρακονήματα και τιτάνιο.

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

Porsche911ST3RSμε ατμοσφαιρικό κινητήρα επίπεδης διάταξης 4.0lt- 520 ίππων

H Toyota παρουσίασε το νέο κουπέ Supra (ίδιο με την BMW Z4 αλλά με ιαπωνικό σήμα). Εφοδιάζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα, 197 ίππων. Η κορυφαία Supra GRMN φορά 3.0 lt 6κύλινδρο κινητήρα 456 ίππων με 450 Nm, ροπής.

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα

ToyotaSupraμε δίλιτρο μοτέρ 197 ίππων και .0lt6κύλινδρο κινητήρα 456 ίππων

Η αμερικανική Hennessey,πρώτη φορά παρούσα τη Γενεύη, πήγε με το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον πλανήτη. ΤοVenom F5 χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση τα 200 χλμ./ώρα, με τελική ταχύτητα 482 χλμ./ώρα. Κι όλα αυτά από έναν bi-turbo V8 κινητήρα 7.4 lt - 1.600 ίππων. Τιμή 1,8 εκατομμύρια ευρώ…

Συνέχεια στα υπερ-αυτοκίνητα
HennesseyVenomF5. Το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον πλανήτη με 1.600 ίππους

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ