ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνεργασία Ολυμπίας Οδού και INTERAMERICAN σε Οδική Βοήθεια

Συνεργασία Ολυμπίας Οδού και INTERAMERICAN σε Οδική Βοήθεια

Η συνεργασία της Ολυμπίας Οδού και της Interamerican που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον περασμένο Ιανουάριο έχει εξυπηρετήσει ήδη περισσότερα από 1.000 περιστατικά.

Ήδη από τον Ιανουάριο, που έχει τεθεί σε εφαρμογή η στρατηγική συμφωνία συνεργασίας, στον τομέα της οδικής βοήθειας, μεταξύ INTERAMERICAN και Ολυμπίας Οδού Λειτουργία ΑΕ, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 1.000 περιστατικά.

Η συμφωνία αφορά στο έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης ελαφρών οχημάτων και δικύκλων που ακινητοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο της Ολυμπίας Οδoύ λόγω βλάβης ή ατυχήματος, από όχημα της INTERAMERICAN Βοήθειας. Η συνεργασία υπογραμμίζει τον στόχο για παροχή οδικής ασφάλειας εντός της Ολυμπίας Οδού στο υψηλότερο επίπεδο, με εξασφάλιση δωρεάν της πρώτης επέμβασης οδικής βοήθειας στους οδηγούς, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους.

Η υπηρεσία συμβάλλει στην αποτροπή δευτερογενούς ατυχήματος και στην μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ακινητοποιημένο όχημα, ενώ διευκολύνει ιδιαίτερα και τον παθόντα για την άμεση μετακίνηση του οχήματός του εκτός αυτοκινητοδρόμου σε ασφαλές σημείο με την επέμβαση της INTERAMERICAN, ώστε στη συνέχεια να επιληφθεί της μεταφοράς σε συνεργείο ή στην έδρα του η εταιρεία στην οποία το όχημα είναι ασφαλισμένο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ