ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνδεδεμένοι με Hands-Free από την Opel

Optimum convenience: Wireless charging of smartphones is possible in the Opel ADAM, Corsa, Crossland X, Grandland X (pictured) and Insignia.
Opel OPEL AUTOMOBILE GMBH

Η Opel προσφέρει μία σειρά συστημάτων infotainment και βάσεων συσκευών σε όλη τη γκάμα επιβατικών οχημάτων της, για hands-free χρήση του τηλεφώνου.

Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης απαγορεύεται σε πολλές χώρες. Εάν η αστυνομία σας ‘πιάσει επ’ αυτοφώρω’, το πρόστιμο μπορεί να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό, ενώ στην Ελλάδα με το νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση, προβλέπεται και αφαίρεση διπλώματος.

Πάντως, για οδηγούς που επιθυμούν να μένουν συνδεδεμένοι ή να χρησιμοποιούν το smartphone τους για πλοήγηση, η Opel προσφέρει μία σειρά συστημάτων infotainment και βάσεων συσκευών σε όλη τη γκάμα επιβατικών οχημάτων της, για hands-free χρήση του τηλεφώνου.


Seamless connectivity: Navi 5.0 IntelliLink infotainment in the Opel Crossland X.
Seamless connectivity: Navi 5.0 IntelliLink infotainment in the Opel Crossland X. OPEL AUTOMOBILE GMBH

Ανάλογα με το σύστημα infotainment της Opel, τα τηλέφωνα ελέγχονται είτε μέσω μπουτόν (στη βασική έκδοση), ή μέσω οθόνης αφής και διακοπτών στο τιμόνι, αλλά και με φωνητική αναγνώριση. Τα R 4.0 IntelliLink, Navi 4.0 IntelliLink και το κορυφαίο σύστημα infotainment Navi 900 IntelliLink επιτρέπουν τη λειτουργία συμβατών τηλεφώνων μέσω του δικού τους συστήματος φωνητικού ελέγχου, Siri ή Google.

Η Opel φέρνει τον κόσμο των smartphones στα μοντέλα της ADAM, Corsa, Astra, Crossland X, Grandland X, Mokka X και Insignia με το σύστημα R 4.0 IntelliLink. Το R 4.0IntelliLink είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ