ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στα σκαριά ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο

Στα σκαριά ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο
AUDI AG

Η Audi συνεχίζει να επιλέγει την... πρίζα στη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Στα σκαριά βρίσκεται ένα νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο

Η γερμανική φίρμα επεκτείνει την γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της με το νέο e-tron Sportback, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του στο εργοστάσιο των Βρυξελλών, μέσα στο 2019. Πριν από αυτό, και πιο συγκεκριμένα το 2018, η Audi θα παρουσιάσει ένα επίσης ηλεκτροκίνητο SUV, το οποίο θα συναρμολογείται και αυτό στο ίδιο εργοστάσιο.

Σε ό,τι αφορά στις προδιαγραφές του Audi e-tron Sportback, σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα η απόδοση των τριών συνολικά ηλεκτροκινητήρων θα φθάνει τα 320 kW (435 ίπποι), ενώ με λειτουργία boost ανεβαίνει στα 370 kW (503 ίπποι), που εξασφαλίζουν ένα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και μια τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 210 χλμ./ώρα, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για την αυτονομία του.

Ο ένας από αυτούς κινεί τους εμπρός τροχούς και οι άλλοι δύο ηλεκτροκινητήρες, τους πίσω, εξασφαλίζοντας έτσι και την τετρακίνηση quattro. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης με κύριο χαρακτηριστικό το εμπρός μέρος και τα ιδιαίτερης σχεδίασης φωτιστικά σώματα τύπου LED.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ