ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σούπερ προσφορά της Citroen για αγορά SUV

Σούπερ προσφορά της Citroen για αγορά SUV

Μια ξεχωριστή προσφορά «τρέχει» για τη Citroen. Οσοι θέλουν να ανταλλάξουν το παλιότερο αυτοκίνητό τους έχουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Μια ξεχωριστή προσφορά «τρέχει» για τη Citroen. Οσοι θέλουν να ανταλλάξουν το παλιότερο αυτοκίνητό τους, με ένα ολοκαίνουργιο SUV Citroen C3 Aircross ή Citroen C5 Aircross, έχει την ευκαιρία να το κάνει μέχρι τις 31 Ιουλίου, με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς όρους, με προνομιακή χρηματοδότηση και 5 χρόνια εγγύηση, μέσω του προγράμματος Citroen Reverse Sales.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα γενιά των μοντέλων SUV της γαλλικής μάρκας, προσφέρεται πάντα με τους βραβευμένους κινητήρες νέας γενιάς Euro 6.2, ενώ και τα δύο μοντέλα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στον οδηγό και την απόλυτη άνεση Advance Comfort.

To Compact SUV C3 AIRCROSS ξεχωρίζει από την εμφάνισή του. Η υψηλή οροφή που υπογραμμίζεται από φινίρισμα χρωμίου και ενσωματωμένη υπογραφή φώτων LED, προσδίδουν χαρακτήρα, ενώ η πρωτότυπη, υψηλή θέση οδήγησης, τα ανεξάρτητα συρόμενα πίσω καθίσματα και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 520 λίτρα, παρέχουν άνεση τόσο για τον οδηγό, όσο και για τους επιβάτες σε κάθε σας διαδρομή. Παράλληλα τα 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού μαζί με το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control με υποβοήθηση κατάβασης Hill Descent Assist σας προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο, ανεβάζοντας την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο.

Οσον αφορά στο νέο Comfort Class SUV C5 Aircross, με στιβαρή και μυώδη σχεδίαση, είναι επιβλητικό στο δρόμο. Η έντονη προσωπικότητά του χαρακτηρίζεται από τα Airbump, περιφερειακά στο αμάξωμα, τους μεγάλους τροχούς διαμέτρου 720 χλστ., τα πλευρικά μαρσπιέ με τα προστατευτικά φρύδια στα φτερά και τις μπάρες οροφής, ενώ η μεγάλη απόσταση των 23 εκ. από το έδαφος σας προσφέρει την ελευθερία να κινηθείτε με άνεση όποιο κι αν είναι το έδαφος. Επιπλέον, η καινοτόμος ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions, τα 3 ανεξάρτητα, αναδιπλούμενα και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και ο χώρος αποσκευών που φτάνει τα 720 λίτρα (με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση) δημιουργούν τις απόλυτες συνθήκες για μοναδική άνεση στο δρόμο…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ