ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σούπερ προσφορά για τα Volvo S60 και V60

Front, Seitenansicht
Front, Seitenansicht FRONT, SEITENANSICHT

Η Volvo προσφέρει έως τις 30 Ιουνίου, 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 με τιμή 26.500 €!

Η περίοδος των... εκπτώσεων καλά κρατεί και στα αυτοκίνητα. Και μάλιστα οι προσφορές είναι άκρως ελκυστικές. Οπως για παράδειγμα αυτή που ξεκίνησε η Volvo, η οποία προσφέρει έως τις 30 Ιουνίου, 85 ετοιμοπαράδοτα Volvo S60 και V60 με τιμή 26.500 €. Την τιμή τη συνδυάζει με επιπλέον 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Τα S60 και V60, προσφέρονται με βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, σύστημα πλοήγησης και προβολείς Xenon. Ο κινητήρας Τ3 των 1.5 lt αποδίδει 152 ίππους και ροπή 250 Nm ήδη από πολύ χαμηλές στροφές, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις και περιορισμένη κατανάλωση. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, με δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής σχέσεων για πιο σπορ οδήγηση.

Σούπερ προσφορά για τα Volvo S60 και V60

Οσον αφορά στο Volvo S60, αποτελεί μια πρόταση κύρους με οδηγοκεντρικό χαρακτήρα, ενώ το Volvo V60, η station wagon εκδοχή, διαθέτει, επιπλέον, την ευελιξία και την πρακτικότητα του premium wagon, σε ένα αμάξωμα με κομψή και διαχρονική σχεδίαση, ιδανικό για αποδράσεις με στυλ.

Σούπερ προσφορά για τα Volvo S60 και V60

Στα S60 και V60, η επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο γίνεται με διαισθητικό τρόπο μέσω του συστήματος Sensus που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρική οθόνη 7 ιντσών και φωνητικό έλεγχο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ