ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Sold out για την Βaby Buggati των 30.000 ευρώ

Sold out για την Βaby Buggati των 30.000 ευρώ

Μέσα σε τρεις εβδομάδες από την ανακοίνωση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, η Buggati ξεπούλησε και τις 500 αριθμημένες baby εκδόσεις που είχε παρουσιάσει σε... 3D αποτύπωση.

Τώρα, ήρθε η στιγμή της πρώτη δοκιμής της πρωτότυποης Baby II, που οδηγήθηκε κατά την 110η επέτειο της μάρκας στο Molsheim.

Για να δημιουργήσει το Baby II, η Bugatti έχει συνεργαστεί με την εταιρεία The Little Car Company για να παράγει το μεγαλύτερο junior αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε ποτέ.

Βασισμένο στο εικονικό Bugatti Type 35, το Baby II συνδυάζει το παιχνιδιάρικο χαρακτήρα του πρωτότυπου μικρού, επαναπροσδιορισμένου με την τεχνολογία του 21ου αιώνα. Για να επιτρέψει στο Baby II να οδηγείται τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά, έχει αυξηθεί από την κλίμακα 50% του πρωτοτύπου σε μια ρεπλίκα 75% της Type 35 και περιλαμβάνει ένα συρόμενο κιβώτιο.

Sold out για την Βaby Buggati των 30.000 ευρώ

Το αυτοκίνητο θα συνοδεύεται από δύο μεγέθη αφαιρούμενης μπαταρίας, ένα πρότυπο πακέτο 1,4 kWh και μια έκδοση 2,8 kWh μεγάλης εμβέλειας, που χαρίζει περισσότερα από 30 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.

Το μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις προδιαγραφές: Baby II με συνθετικό αμάξωμα, Βaby II Vitesse με ανθρακονήματα και 'Speed ​​Key' και Baby II Pur Sang με χειροποίητο αλουμίνιο και 'Speed ​​Key'.
Κάθε Baby II έχει μήκος 2,8 μέτρα και πλάτος 1,0 μ. Το ακριβές βάρος του αυτοκινήτου θα εξαρτηθεί από την έκδοση, αλλά ξεκινά από περίπου 230 κιλά χωρίς οδηγό.

Sold out για την Βaby Buggati των 30.000 ευρώ

Επειδή ξεπούλησε, όσοι θέλουν να μπουν σε λίστα αναμονής, πρέπει να γνωρίζουν ότι κοστίζει από 30.000 ευρώ (συν τους φόρους και την παράδοση), με την παραγωγή να ξεκινά στις αρχές του 2020...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ